Élménytúra: ingyen buszoztatja a békemenetelőket a Szolnok megyei fideszes képviselő

2018. március 9., 11:44

Szerző:

Ingyen buszoztatják a Fidesz szavazóit a békemenetre a törökszentmiklósi választókörzetből. A környék fideszes képviselője, Boldog István, akinek a munkatársa a héten levélben kérte a térség önkormányzatait és polgármestereit, hogy mindenképp vegyenek részt a Bayer Zsolt által meghirdetett seregszemlén, a Facebookon tette közzé a napokban azt a telefonszámot, amelyen a jelentkezők érdeklődhetnek a részletekről.

Boldog István szervezi az ingyen-buszt, de vajon ki fizeti az élménytúrát?
Fotó: Youtube

Hír TV munkatársa inkognitóban telefonált. Azt ugyan nem tudta meg, hogy a költségeket Boldog István, a Fidesz, vagy pedig a párt jótevői állják-e.

Azt viszont igen, hogy a Törökszentmiklósról induló busz ingyen viszi el Budapestre a jelentkezőket, akik csütörtök délelőtt kezdhetik meg vonulásukat a migráció miatt aggódó CÖF-fel a Nemzeti Múzeum elé, hogy meghallgassák Orbán Viktor ünnepi beszédét. 

Íme a leleplező videó:

Orbánéknak a jelek szerint nagyon kell a tömeg, annyira, hogy már Nagyváradon is elkezdték toborozni a békemenetelőket.

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.