Elképesztő luxus: itt nyaralt Orbán Viktor

Kiváncsi volt az Ungár család villájára Hadházy Ákos, felvette videóra. 

2023. szeptember 10., 12:19

Szerző:

„Az átlagember számára felfoghatatlan értékű, a monarchia idejét idéző épület egy gyönyörű őspark közepén fekszik, a tengeri lubickoláshoz pedig elég átkelni a kb. kétméteres Ferenc József sétányon, a kerthez pedig tartozik egy, a sétány fölé nyúló terasz is. A villa értékét csak becsülni lehet, a környék hirdetéseit nézve 2,5 és 3,5 milliárd forint között lehet” – írja Facebook oldalán Hadházy Ákos. Ahogy arról korábban beszámoltunk Ungár Péter testvérének villájában nyaralt Orbán Viktor, a képviselő pedig a saját szemével akarta látni, hol pihent a miniszterelnök. 

Ungár Péter korábban Facebook oldalán kérte ki magának az összeesküvés elméleteket, miszerint beépített titkosügynök lenne az ellenzék soraiban, akinek az édesanyja szoros kapcsolatot ápolt Orbán Viktorral. Hadházy azt írja, hogy Ungár Péter csúsztat: „Senki nem állítja, hogy önmagában bűn lenne gazdagnak születni, és az is inkább csak nagyon visszatetsző helyzet lenne, ha tényleg „mindössze” annyiról lenne szó, hogy a családtagjai „összejárnak” a miniszterelnökkel”. Hadházy szerint Ungár Péternek pedig azért kellene lemondania, mert teljesen hiteltelenné teszi őt és a rendszer anyagi haszonélvezője, ez pedig, mint „elvileg ellenzéki politikust, teljesen hiteltelenné teszi őt”.

(Kiemelt képünkön: Az Ungár család horvátországi villája. Fotó: Hadházy Ákos Facebook oldalán közzétett videó képernyőfelvétele)