Félholtra vertek egy nőt egy bátonyterenyei kocsmában

Megütötte, fojtogatta, majd az árokba lökte áldozatát az agresszív férfi. 

2023. április 14., 15:48

Szerző:

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták egy 48 éves bátonyterenyei lakost és kezdeményezik a letartóztatását – írja a police.hu

A nyomozás adatai szerint a férfi 2023. április 12-én az esti órákban egy bátonyterenyei italboltban tartózkodott, ahol több vendégbe is belekötött. Szóváltásba keveredett egy ott lévő asszonnyal is, akit a vita hevében megütött, majd fojtogatott. A nő az ütésektől el is esett. Ezt követően a vendéglátó egységből a férfi, majd a sértett is távozott. A bántalmazott asszonyt április 13-án a kora reggeli órákban, egy helyi lakos az italbolt közelében, árokban fekve, magatehetetlen és kommunikálásra képtelen állapotban találta meg. A nőt a mentők életveszélyes koponyasérülés miatt szállították kórházba. A rendőrök a bántalmazót az otthonában elfogták, majd előállították a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságra.

A rendőr-főkapitányság nyomozói a 48 éves bátonyterenyei lakost életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek a Nógrád Vármegyei Főügyészségen letartóztatásának indítványozására

(Fotó: Merész Márton/168.hu)

Ráadásul hat egymást követő napot tölthetnénk otthon a karácsonyi héten a Gazdaságfejlesztési Minisztérium friss tervezete szerint. Lenne ugyanakkor három olyan szombat is, amikor dolgozni kellene.

Halálos motorbaleset történt a fővárosban a Gyáli úton hétfő délután, az utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták – tudatta a rendőrség a honlapján.

Novák Katalin részt vett a csíksomlyói búcsún, és látogatásának helyszíneiről folyamatosan beszámolt a közösségi oldalán. A „nem megfelelő nyilvános üzenetek” miatt a román külügy tiltakozott Magyarország bukaresti nagyköveténél. A Sándor-palota szerint a „román külügyminisztérium tiltakozása túlzó és indokolatlan”.