Egymilliárdért épít szállodát Fonyódon a Tiborcz-közeli sportegyesület

2018. május 16., 16:02

Szerző:

Csaknem egymilliárdért épít szállodát Fonyódon egy olyan sportegyesület, amely sporttevékenységet nem végez ugyan, a tulajdonosa azonban Tiborcz István üzlettársa.

Mint a Közbeszerzési Értesítő legfrissebb számában közölt hirdetményből kiderül: a Pelso Polgári Sportegyesület megbízása alapján épülhet fel a háromcsillagos hotel a helyi sporttelepen, amelyet egy évvel ezelőtt értékesített furcsa körülmények között a balatoni település önkormányzata – írja a hvg.hu.

A vevő a nem sokkal a tranzakció előtt alapított egyesület, amelynek képviselője a hivatalos adatok szerint Kiss Zsófia, ám egy Kovács Ferenc nevű üzletember címére van bejegyezve. Kovács a Tiborczék által megvásárolt keszthelyi kikötőt üzemeltető cég vezérigazgatója és résztulajdonosa.

Tiborcz a jelek szerint zavartalanul folytatja, amit elkezdett. Egy lesifotó tanúsága szerint tegnap egy másik páratlan tehetségű üzletemberrel, Mészáros Lőrinccel volt exkluzív megbeszélése a budai MOM Parkban.

 

 

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.