Videó – Deutsch Tamás hímtagnak nevezte a Ryanair vezérigazgatóját

Csak a Deutsch-csal készített interjú címe utalt erre a Hír TV honlapján, nyilatkozata tévés verziójából már kivághatták az inkriminált részt.

2022. június 23., 19:05

Szerző:

A Hír TV összesen egyperces hírvideót tett közzé arról, mit gondol Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő Michael O'Leary különadóztatótt Ryanair vezérigazgató immár rendszeressé váló idiótázásáról. Noha Deutsch a videó végleges verziójában ilyesmit nem mond, 

A cím szerint az EP-képviselő nemes egyszerűséggel „hímtagnak” nevezte O'Learyt.

Azt is hozzáteszi, kifejezése talán még a televízióba is befér majd. Az idézet végül a Hír TV Twitter-oldalára került fel, a tévés bejátszós verzióban viszont nem szerepelt.

Deutsch az interjúban egyébként arról is beszél, „nyílt, és durva jogsértés”, hogy a Ryanair hírlevélben biztatja utasait, írjanak tiltakozó levelet Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszternek a multit sújtó profitadó miatt.

(Kiemelt kép: Deutsch Tamás, az MTK elnöke, a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője 2021. január 7-én. Fotó: Dimény András / 168.hu)

14:56

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Karmelita kolostorban fogadta George Friedman magyar származású, nemzetközileg elismert amerikai geopolitikai stratégát – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.