Csernus doktor már heti kétszer!

Jött, látott és győzött. Alig egy hónap alatt rendkívül népszerűvé vált a Lelkifröccs, Csernus Imre műsora, amely keddtől heti két alkalommal jelentkezik.

2021. április 17., 07:02

Szerző:

Április 21-én, kedden este 19.00-kor a már megszokott és megszeretett "kibeszélős" Lelkifröccsel jelentkezik Csernus doktor, aki továbbra is várja a leveleket a csernus@168.hu címre, és természetesen telefonon is megoszthatják problémáikat vele adás közben a 06-1-9-111-168-as telefonszámon. Ahogy azt már megszokhatták, a lelkizős adást a 168.hu, a facebook, a youtube és a vimeo platformokon követhetik élőben, de a youtube-on bármikor visszanézhető.

És most jön a csavar: a jövőben egy másik műsorban, csütörtökönként neves művészeket, ismert sportolókat és közéleti személyiségeket fogad virtuális rendelőjében az ország pszichiátere, hogy együtt beszéljék meg az élet nagy és kis dolgait. Legközelebb Majka ül le Csernus doki asztalához, majd a következő adásban a legendás riportert, Szilágyi Jánost várja a pszichiáter a műsorába. Ne feledjék: Lelkifröccs Csernussal már heti kétszer a 168.hu-val!

ÍTT JELENTKEZHET CSERNUSHOZ! AKÁR INKOGNITÓBAN IS!

(Kiemelt képünk: 168.hu/Lakos Gábor)