Így jelentkezhet Csernushoz

A pszichiáter hetente jelentkezik online élő műsorral a 168.hu-n. Beszélgessen a dokival, kérje ki a véleményét! Mutatjuk, ezt hogyan teheti meg.

2021. február 18., 17:38

Szerző:

Ha szeretné kikérni dr. Csernus Imre véleményét, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Ha adásban is szívesen beszélgetne a dokival, a levélben írja meg nekünk a telefonszámát is. A leveleket és a telefonokat minden esetben anonim módon kezeljük!

 

Adás minden kedden 16.30-tól élőben a 168.hu-n, a 168 Óra Facebook- és YouTube-csatornáján.

A Mocsárosdűlő 156 hektáron helyezkedik el a III. kerületben. Van itt erdő, mező, legelő, kaszáló és természetvédelmi terület. Egyik oldalon a Pók utcai panelok, másik oldalon a panorámás villák szegélyezik. Dimény András képriportja.

Egyre nagyobb kihívást jelent a vállalatoknak a távmunka koronavírus-világjárvány okozta rendkívüli térnyerése. A megszokott munkavégzés helyét elhagyni kényszerülő munkavállalók a kiberbűnözők céltáblájává váltak, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a 2020-as év eleje óta a rosszindulatú programokkal és zsarolóvírusokkal kapcsolatos incidensek a beszámolók szerint több mint egyharmadukkal nőttek, ahogy továbbra is jelen vannak a koronavírus témájával foglalkozó online csalások, és a világjárványról szóló adathalász-kampányok is.