Csepregi Évát lenyűgözi Szijjártó munkabírása

Csepregi Éva, a Neoton Família tagja elmondta, hogy lenyűgözi Szijjártó Péter munkabírása kitartása, mivel folyamatosan úton van és rengeteget dolgozik.

2022. december 11., 18:54

Szerző:

„Nekem nagyon hízelgő, hogy van egy fiatalember, aki még csak kisgyerek volt a Neoton nagy sikerei idején, ennek ellenére szereti a zenénket. Lenyűgöz Szijjártó Péter munkabírása és a kitartása. Folyamatosan úton van, rengeteget dolgozik”  közölte Csepregi Éva a Mandinernek adott interjújában.

Az énekesnő felidézte, hogy Szijjártóval még akkor találkozott egy tévéműsorban, amikor nem volt külügyminiszter. Szijjártó itt elmondta Csepreginek, hogy nagyon szereti a Neotont. „Azóta többször is találkoztam vele a koncertjeinken, a Szép nyári nap című előadásunkon az Operettben pedig meginvitált a páholyába” – tette hozzá.

Csepregi hozzátette, hogy általában távol tartja magát a politikától, így nem is szokott politizálni, csak érzései vannak. „Jó érzéssel tölt el, hogy jelenleg olyanok kezében van az ország irányítása, akik például az orosz-ukrán háború láttán békét akarnak, megoldást sürgetnek, és kiállnak a magyar érdekek mellett” – mondta.

Csepregi emellett a kapcsolatairól, családjáról és a karrierjéről is beszélt az interjúban.

(Kiemelt kép: A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j) és Csepregi Éva énekesnő a Magyar Kulturális Intézet megnyitóján Szöulban 2019. december 12-én. Fotó: MTI/KKM/Borsos Mátyás)

Tegnap 19:45

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 50 millió forintos bírságot szabott ki az eMAG webáruház üzemeltetőire (Dante International S.A., Extreme Digital- eMAG Kt.), mert megszegték a korábbi jóvátételi vállalásaikat – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hétfőn az MTI-vel. Az eMAG tudomásul vette a hatóság döntését, bár azzal nem ért maradéktalanul egyet – közölte a cég.

2022-ben 14,2 millió vendég közel 40 millió vendégéjszakát töltött a magyarországi szálláshelyeken, csaknem negyven százalékkal többet, mint 2021-ben és csak egy hajszállal elmaradva a magyar turizmus minden idők legsikeresebb évének számító 2019-es esztendő eredményétől – emelte ki évértékelő sajtótájékoztatóján a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke.