Csempészüldözés Kiskunmajsánál: öten sebesültek meg

Egy ember elszökött. 

2021. december 29., 17:58

Szerző:

Öten megsérültek Kiskunmajsa közelében szerdán, amikor egy autó, amelyet kilométereken át rendőrök követtek, nagy sebességgel lesodródott az útról és fának ütközött, írja az MTI. 

A megyei hírportál, a baon.hu információi szerint a rendőrök üldözték egy menekülteket szállító személyautót, amely végül Kígyós határában egy fának ütközött. Kiskunmajsáról és Kiskunhalasról négy mentőautót és tűzoltókat riasztottak a helyszínre. A portál úgy tudja, hogy az autóban ülők közül volt, aki elmenekült, ezért a rendőrök keresőkutyával kutatják át a környéket.

Horváth Erika, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek a baleset tényét és azt az információt is megerősítette, hogy a külföldi rendszámú autóban heten ültek, és közülük öten megsérültek.

(Kiemelt képünk: Kiskunmajsa, 2021. december 29. Rendőrök és mentők egy összeroncsolódott személyautónál Kiskunmajsa közelében, miután az autó, amelyet kilométereken át rendőrök követtek, nagy sebességgel lesodródott az útról és fának ütközött 2021. december 29-én. A balesetben öten megsérültek. A megyei hírportál, a baon.hu információi szerint a rendőrök üldözték a migránsokat szállító személyautót, amely végül Kígyós határában egy fának ütközött. Fotó: MTI/Donka Ferenc)

 

2023. január 31., 15:13

Február közepéig mindenki megkapja a tavalyi jövedelme és az önkéntes pénztári, nyugdíj-előtakarékossági vagy nyugdíjbiztosítási befizetései után a munkáltatói, kifizetői és pénztári igazolásokat, ezek alapján ellenőrizhető a személyi jövedelemadó bevallási tervezete és a pénztárakba befizetett összegek után járó adóvisszatérítés összege, hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) keddi közleményében