Csaknem 900 ezren töltötték ki eddig a nemzeti konzultációt

Augusztus 25-ig lehet kitölteni a kérdőívet. 

2021. augusztus 12., 18:46

Szerző:

Már több mint 875 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette be a kormányszóvivő csütörtöki, a Facebookra feltöltött videóüzenetében. Szentkirályi Alexandra egyben arra biztatott, hogy a határidőig, augusztus 25-ig minél többen fejtsék ki véleményüket a konzultáció segítségével, írja az MTI.

A kormányszóvivő szerint azért is fontos, mert a válaszok, ahogy a korábbi konzultációk esetében, most is irányadók lesznek a kormányzat számára – tette hozzá. Emlékeztetett: mivel a kormánynak számít a magyar emberek véleménye, ezért július elején újabb nemzeti konzultációt indított, ezúttal a járvány utáni életről. Közölte, augusztus 25. éjfélig online és postai levél formájában még mindenki elmondhatja a véleményét számos fontos, mindannyiunkat érintő kérdésben – írja az MTI.


„Mondjuk el véleményünket, töltsük ki minél többen a nemzeti konzultációt!” – fogalmazott videóüzenetében Szentkirályi Alexandra.

(Kiemelt kép: Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében 2021. június 24-én. Fotó: MTI / Balogh Zoltán)

2022. október 3., 16:18

Az MVM Csoport és a Gazprom halasztott fizetésben állapodtak meg az előttünk álló téli időszakra – olvasható az MVM hétfői közleményében.