Brutálisan megvert egy kalauzt egy utas Zugló vasútállomásnál

2018. április 24., 13:07

Szerző:

Április 15-én hajnalban egy Lajosmizsére tartó személyvonaton brutálisan bántalmaztak egy jegyvizsgálót - írja a 444 a közmédia riportjára hivatkozva.

A kecskeméti kalauzt Zuglónál támadták meg, miután leszállított két jegy nélkül utazó személyt. „Miután közölte velük, hogy hívta a rendőröket, egyikőjük hirtelen rátámadt. Először arcon ütötte, majd a lábát többször megrúgta. Az utasok nem mertek közbeavatkozni. Csak akkor hagyta abba a verést, amikor már a mozdonyvezető is odaért. Azután mindketten elmenekültek.” - számolt be a riport.

A jegyellenőr bokája három helyen eltört, arcán és testén több helyen zúzódások voltak. Az elkövető kézre kerítése érdekében félmilliós nyomravezetői díjat ajánlottak fel. Mostanra a rendőrség azonosította és kihallgatta a gyanúsítható személyt, aki ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés miatt folyik büntetőeljárás.

A megvert kalauz az M1-en elmondta, hogy már többször inzultálták, de így még soha. Ennek ellenére folytatja hivatását ha felépült.

 

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.