Borzalmas fejlemény: apja erőszakolhatta meg a 4 éves ceglédi kislányt

2018. december 12., 16:49

Szerző:

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon indult nyomozás ismeretlen tettes ellen egy 4 éves kislány sérelmére elkövetett szexuális erőszak gyanúja miatt.

A Pest megyei nyomozók az üggyel összefüggésben 2018. december 12-én gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették a kislány 36 éves apját. A nyomozók előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására –írja a Police.hu.

Mint arról beszámoltunk, Andika román állampolgárságú szüleivel élt Cegléden, egy munkásszállón. A családfő nyolc éve dolgozik az egyik helyi vállalkozónál, aki lakhatást is biztosít számukra.

A család azt állítja, nem történt erőszak, hanem egy rossz mozdulat következtében feldőlt egy ötszáz kilós súly, ami a szerencsétlen kislány lábára esett. A gyermeket nyomban kórházba szállították, ahol a nőgyógyász megállapította, hogy a gyerek erőszak áldozata lett. 

A rendőrség nagy erőkkel kezdett nyomozni, a helyszínen mindent felforgattak, az apa kocsiját pedig teljesen szétszedték. A család minden férfitagját kihallgatták, az anya testvérét még hazugságvizsgálatnak is alávetették.

A Bors úgy tudja, a kislányt már kétszer megműtötték, a kisebbik lányt pedig a gyámhatóság veszélyeztetés miatt már el is vette a pártól. A rendőrök az egész családtól, így az apától is DNS-mintát vettek.

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.