Bochkor Gábor exe megalázott nőknek segít, egy polgármester felesége is hozzá fordult

Demeter Alexa a Survivor és a Konyhafőnök VIP egykori sztárja egészséggel kapcsolatos témákban ad tanácsokat, de sokan keresik azzal is, hogyan lépjenek ki egy bántalmazó kapcsolatból.

2021. június 1., 10:06

Szerző:

Demeter Alexandra néhány hónappal ezelőtt tálalt ki Bochkor Gáborral való kapcsolatáról. A lánynak mindvégig titkolnia kellett, hogy több mint két és fél évig intim kapcsolatban volt a műsorvezetővel, Gábor pedig folyamatosan letagadta őt mindenki előtt. Alexa most az instagramján indított egy egészséggel kapcsolatos kezdeményezést.

A Blikknek elárulta, hogy az életmódváltás, a táplálékkiegészítők és sport témakörben van leginkább otthon, de a heti egy alkalmas "kérdezz-felelekben" sokan megkeresik őt olyanok is, akiknek megromlott a kapcsolata és nem tudnak vagy nem mernek belőle kilépni. - Nagyon sok levelet kapok, vagy 30 nő történetét hallgattam végig a legutolsó részletekig. Egyrészt nagyon megterhelő, mert én is újraélek dolgokat, másfelől kötelességemnek tartom, hogy segítsek - mondta a lapnak. Hozzátette olyan nő is segítséget kért tőle, aki egy polgármester felesége. 

– Megdöbbenve olvastam végig annak a lánynak a sorait, aki 5 éve él félelemben egy magas beosztású férfi, egy városvezető mellett. Szinte könyörgött, hogy segítsek neki. Ilyenkor a család a legnagyobb támasz, de pontosan tudom, hogy sokszor már a legközelebbi hozzátartozóinak is szégyelli bevallani az ember, milyen spirálba került bele. Sok esetben azt szoktam javasolni, hogy kérjék szakember segítségét  - mondta. 

(Kiemelt kép: Demeter Alexandra Facebook-oldala)

 

 

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.