Kiderült, mi Mészáros Lőrinc irodájának éke

Várkonyi Andrea képe díszíti a falat. 

2023. szeptember 6., 10:57

Szerző:

Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője és a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke megköszönte a rendszeres szponzori segítséget. Az Év Sportolója Gála partnereinek készített oklevelet adott át az üzletembernek, akit Mészáros Lőrinc az irodájában fogadott. Az MSÚSZ képet is posztolt a Facebookjára az eseményről:

A lényeg természetesen a háttérben bújik meg: láthatunk egy csodálatos széfet, és Várkonyi Andreáról készült fotót is. 

Szeptember 6-án egyébként a Lőrincek és a Viktorok ünnepelhetik a névnapjukat – jegyzi meg a 444.

 (Kiemelt képünkön Mészáros Lőrinc. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.