Bayer Zsolt Vettelnek: Elmehetsz szivárvány- meg zöldországba, cicafiú

A publicista szerint cuki volt a pilóta pólója és a maszkja is. 

2021. augusztus 2., 09:49

Szerző:

Cicafiúnak nevezte Bayer Zsolt Sebastian Vettelt hétfőn. A Hír TV műsorvezetője, a Fidesz 5. számú párttagkönyvének tulajdonosa a Facebookon fogalmazta meg véleményét a német pilótáról. Bayer Zsolt szerint Vettelt cukiskodott a szivárványos pólóval és maszkkal. A kormánypárti publicista el is küldte a pilótát „szivárvány- meg zöldországba”. 

„Szivárványos kicsi Vettel Na, olvasgasd el a kommenteket, amelyeket a sajátjaid írnak neked. Aztán a cuki kis pólódban meg a cuki kis maszkodban elmehetsz szivárvány-meg zöldországba, cicafiú. (Viheted Hamilton haverodat is…)” – írta Bayer Zsolt Vettelnek címezve, magyarul. 

Bayer Zsolt azért akadt ki Vettelre, mert a német pilóta kiállt a magyar LMBTQ-közösség mellett. A pilóta csütörtökön a Hungaroringen tartott sajtótájékoztatón szivárványos cipőben jelent meg, majd a vasárnapi futamra szivárványos pólót és maszkot viselt. A pólóján magyar fordításban az állt, hogy: „ugyanaz a szerelem.” Csütörtökön egyébként Hamilton is kiállt az LMBTQ-közösség mellett. A brit pilóta Instagram-sztoriban azt írta: mindenkinek joga van ahhoz, hogy önmaga legyen, és szerinte nem számít, kit szeret, és hogy milyen nemmel tud azonosulni.

(Kiemelt kép: (B) Bayer Zsolt publicista felszólal a Niedermüller Péter (Demokratikus Koalíció) erzsébetvárosi polgármester lemondását követelő tüntetésen a VII. kerületi városháza előtt 2020. január 30-án. Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI | (J) A második helyezett Sebastian Vettel, az Aston Martin német versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíj eredményhirdetésén a mogyoródi Hungaroringen 2021. augusztus 1-jén. Fotó: Balogh Zoltán / MTI)