Bayer Zsolt: Hamilton felült az LMBTQ bűzös, ocsmány, semmibe robogó vonatára

A kormánypárti publicista nem tud lekattanni Lewis Hamiltonról. Azt követeli tőle, hogy Bahreinben keménykedjen. 

2021. július 31., 19:33

Szerző:

Bayer Zsolt ismét beszólt a Forma 1-es világsztárnak, tehát folytatódik az adok-kapok. Ami leginkább csak adok egyenlőre, mivel Hamilton nem reagált Bayer Zsolt posztjaira. A publicista többek között most azt írta: „A maga megnyilvánulása pont annyira releváns, annyira hasznos és értelmes, mintha holnap én indulnék maga helyett a futamon.” Úgy tűnik a Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének  tulajdonosát nem kicsit bosszantotta fel Lewis Hamilton. A sportoló a Magyar Nagydíj előtt fogalmazott meg éles kritikát a magyar pedofilellenes-törvénnyel kapcsolatban. A törvénycsomag bírálói szerint, az új jogszabály összemossa a pedofilok által elkövetett bűncselekményeket más szexuális kisebbségekkel. Hamilton a következőket posztolta: „Mindenkinek, ebben a gyönyörű országban. A hétvégi Nagydíj előtt szeretném támogatásomról biztosítani azokat, akiket hátrányosan érint a kormány LMBTQ-ellenes törvénye. Elfogadhatatlan, gyáva és félrevezető a hatalom részéről ez a törvény. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy önmaga legyen, nem számít, hogy kit szeret, vagy hogy milyen nemmel tud azonosulni.” 

 

Bayer Zsolt azt állíja, hogy a világklasszis sportoló szimplán hülye. Úgy fogalmaz, hogy: „De ráadásul még ócska, gyáva alak is. Úgyhogy javaslom, legközelebb ne itt vitézkedjen, ahol semmi tétje nincs a dolognak, ahol biztosra mehet, hogy a magához hasonló hülyék és gyávák tapsviharát fogja learatni.” A fideszes publicista azt követeli Hamiltontól, hogy Bahreinben tüntessen a melegjogokért.  Bayer Zsolt azt állítja, hogy Lewis Hamilton csak akkor lenne igazán kemény legény. Vajon a klasszis válaszol Bayer Zsoltnak?

(Kiemelt kép: Bayer Zsolt publicista felszólal a Niedermüller Péter (Demokratikus Koalíció) erzsébetvárosi polgármester lemondását követelő tüntetésen a VII. kerületi városháza előtt 2020. január 30-án. Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI | Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője érkezik a Forma 1-es Magyar Nagydíjra a mogyoródi Hungaroringen 2021. július 29-én. Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)