Baleset miatt lezárták a 8-as főutat, két ember meghalt

Három személyautó ütközött a 8-as főúton.

2021. augusztus 20., 16:26

Szerző:

Baleset miatt teljes szélességében lezárták a 8-as főutat Bakonygyepes térségében péntek délután, a karambolban ketten meghaltak – közölte a rendőrség a honlapján. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság azt írta: három személyautó ütközött a főút 86-os kilométerénél.

A katasztrófavédelem korábban még azt közölte, két autó karambolozott. Azt írták, az ajkai hivatásos tűzoltók több embert feszítővágóval próbálnak meg kiszabadítani a járművekből. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett.

Az információk szerint a balesetnek a két halálos áldozaton túl sérültjei is vannak. A rendőrök a baleset szemléjét teljes útlezárás mellett végzik, kerülni Noszlop irányába lehet.

 

(Fotó: Facebook / Ajkai Szó online)

19:45

Egyes sajtóhírekkel ellentétben az MVM számlázási rendje nem változott, a számlázás időpontja visszakerül a megszokott időpontra – közölte az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2022. szeptember 29., 14:05

Péntek 16 órától hétfő 04:30-ig a Nemzeti Vágta átveszi a terepet a Hősök tere körül. Péntektől máshogy fognak járni a buszok is a hétvégén, az 1-es metró viszont sűrűbben közlekedhet a rendezvényre látogatók miatt.

2022. szeptember 29., 13:32

Jövő hétfőn magyar-osztrák-szerb csúcstalálkozót tartanak Budapesten, a tárgyalások fő témája az illegális migráció elleni közös fellépés – erősítette meg az erről szóló sajtóhíreket az MTI-nek Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár csütörtökön.