Arcon lőttek egy fideszes politikust egy vadászaton

2018. december 11., 13:11

Szerző:

November végén vadászbalesetet szenvedett Tasi Sándor, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke. A fideszes politikust Romániában sebesítették meg az arcán egy olyan vadászaton, amelyen magyarországi és határon túli magyar politikusok is részt vettek – tudta meg a 24.hu.

Tasi Sándor a portál érdeklődésére elismerte, hogy meglőtték. Elmondása szerint nem gondatlanság okozta a balesetet, hanem egy szerencsétlen véletlen folytán kapott sebet.

– Vadásznyelven: a puskából leadott lövés után gurulatot kapott a sörét

– állította a politikus, és hozzátette, hogy fagyos, téli időszakban ez gyakran előfordul.

Szerinte nem sikerült tisztázni, hogy ki adta le a balesetet okozó lövést. Az eset ugyanis egy fasorban történt, amikor a vadászat résztvevői madárra lőttek. Egyszerre több lövést is leadtak 30-40 méter távolságból, ezért nem lehetett megállapítani, honnan jött a lövedék.

A politikus kórházi ellátásra szorult, az arcán ki kellett metszeni a bőr alól a sörétet.

Tasi Sándor, a Hajdú-Bihar megyei önkormányzat alelnöke (balszélen) 2016 márciusában egy alapkőletételén Nyíradony határában 
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

10:20

Csaknem 30 millió forintot loptak el telefonos alkalmazás segítségével egy zalai férfitől, az eset kilenc gyanúsítottja azonban másoktól is milliókat szerzett hasonló csalással – közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője pénteken. Az átverés során a bankszámláinkhoz férkőznek hozzá a bűnözők.