A jövő héten akár kora tavaszi időben is lehet részünk

Vasárnap még kelleni fog az esernyő. 

2023. április 9., 06:26

Szerző:

Vasárnap virradóra foltokban párássá, ködössé válik a levegő, majd délelőtt még többfelé lesz zárt a felhőzet, írja az Időkép. Napközben szakadozik, gomolyosodik, csapadékra elszórtan számíthatunk kisebb eső, záporok formájában. Néhol nyugaton és északon havas eső, hózápor nem kizárt. Gyenge, mérsékelt lesz az északias szél. Hajnalban -2, +4 fokot mérhetünk, napközben 9-15 fokot mutathatnak a hőmérők, enyhülés kezdődik.

Húsvéthétfő reggelén helyenként párás, ködös lehet a levegő. Többórás napsütésre többfelé számíthatunk, keleten, délkeleten lesz több felhő helyenként záporokkal. Az északias szél feltámad, néhol felerősödik. A hajnali fagy még nem szűnik meg teljesen, délután a maximumok 11 és 17 fok között alakulnak.

(Fotó: MTVA/Oláh Tibor)

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.