A jövő héten akár kora tavaszi időben is lehet részünk

Vasárnap még kelleni fog az esernyő. 

2023. április 9., 06:26

Szerző:

Vasárnap virradóra foltokban párássá, ködössé válik a levegő, majd délelőtt még többfelé lesz zárt a felhőzet, írja az Időkép. Napközben szakadozik, gomolyosodik, csapadékra elszórtan számíthatunk kisebb eső, záporok formájában. Néhol nyugaton és északon havas eső, hózápor nem kizárt. Gyenge, mérsékelt lesz az északias szél. Hajnalban -2, +4 fokot mérhetünk, napközben 9-15 fokot mutathatnak a hőmérők, enyhülés kezdődik.

Húsvéthétfő reggelén helyenként párás, ködös lehet a levegő. Többórás napsütésre többfelé számíthatunk, keleten, délkeleten lesz több felhő helyenként záporokkal. Az északias szél feltámad, néhol felerősödik. A hajnali fagy még nem szűnik meg teljesen, délután a maximumok 11 és 17 fok között alakulnak.

(Fotó: MTVA/Oláh Tibor)

Tegnap 21:02

Ráadásul hat egymást követő napot tölthetnénk otthon a karácsonyi héten a Gazdaságfejlesztési Minisztérium friss tervezete szerint. Lenne ugyanakkor három olyan szombat is, amikor dolgozni kellene.

Tegnap 20:46

Halálos motorbaleset történt a fővárosban a Gyáli úton hétfő délután, az utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták – tudatta a rendőrség a honlapján.

Novák Katalin részt vett a csíksomlyói búcsún, és látogatásának helyszíneiről folyamatosan beszámolt a közösségi oldalán. A „nem megfelelő nyilvános üzenetek” miatt a román külügy tiltakozott Magyarország bukaresti nagyköveténél. A Sándor-palota szerint a „román külügyminisztérium tiltakozása túlzó és indokolatlan”.