A fekete párduc visszatért

Újabb videófelvétel látott napvilágot. 

2022. január 26., 07:10

Szerző:

Újabb videó készült a Magyarországon bóklászó „fekete párducról": a vadállat (?) most Tiszatenyőn tűnt fel – írja a Blikk nyomán az Index. A „fekete párduc” először másfél hónapja jelent meg, Kiskunhalason tűnt fel. 

Arról korábban mi is beszámoltunk, hogy  a párduct december közepén Kiskunhalason, majd 22-én Kecskeméten is látni vélték. Miután napokig foglalkoztatta a hazai közvéleményt a kiskunhalasi polgármester által közzétett néhány képkocka, amin egy fekete állat látható, a rendőrség azóta kiadott egy közleményt is, amiben azt írták, hogy fekete párduc lehet a felvételeken, egyúttal arra is figyelmeztettek, hogy senki ne próbálja befogni, sarokba szorítani az állatot. 

A Blikk most egy újabb videót osztott meg az állatról, amint az Tiszatenyőn, egy mezőn látható. A felvételen nem vehető ki pontosan mit is látunk, de az biztos, hogy egy nagy, fekete és macskaszerű állatot. Egyes vélemények szerint az állat nem egy fekete párduc, hanem csak egy nagy testű macska. Kerecsend polgármestere azt nyilatkozta, hogy ő maga is látta az állatot és az nem más, mint egy nagyra nőtt fekete macska. 

(Kiemelt kép: Fülöp Róbert/Facebook)