A DK kivetítette a Fidesz brüsszeli irodájára, hogy Magyarország nem Orbán

A Demokratikus Koalíció Brüsszelben is tiltakozott a homofób pedofiltörvény ellen.

2021. június 26., 18:33

Szerző:

A Demokratikus Koalíció kivetítette a Fidesz brüsszeli pártirodájának falára angolul, hogy „Magyarország nem Orbán”. A falról készült képet Facebook-oldalán osztotta meg a párt. A DK posztja szerint a Fidesznek „800 milliós” pártirodája van Brüsszelben.

 „Mi, európai magyarok ugyanis nem hagyjuk, hogy Magyarországot és a magyar embereket Orbánnal, vagy a Fidesz kirekesztő, vállalhatatlan politikai nézeteivel azonosítsák!”

– írják posztjukban, amiben valószínűleg a múlt héten megszavazott, melegeket pedofilokkal összemosó törvényre utalnak.

(Fotó: Facebook)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.