Szilveszteri horoszkóp: az Oroszlán hatalmas bulit tervez, a Szűz nyugalomra vágyik

Eljött hát az év utolsó napja. Lássuk, mit üzennek a csillagok az egyes zodiákusok számára szilveszter éjjelére! 

2022. december 31., 07:30

Szerző:

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos könnyedén belefeledkezhet akár ma is a munkába, azonban jó lenne, ha minél gyorsabban befejezné azt, amit csinál, hogy teljes erővel csakis a szilveszter estére tudjon koncentrálni. Töltse az év utolsó napját a barátaival vagy a családjával, adja át magát a békének és a harmóniának. Az év utolsó napja szóljon a nyugalomról. 

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika idénre pörgős szilvesztert tervezett. Akár házibuli, akár szórakozóhely a lényeg, hogy a barátai társaságában mulasson. A jegy szülötte alapvetően boldog évet tudhat maga mögött, de vágyik az újdonságokra és az izgalmakra, így szeretné, ha hatalmas élményekkel indulna az új év. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek a barátai társaságában szeretné köszönteni az új évet. Nem vágyik hatalmas partira. Egy kis társasozás, beszélgetés, borozás, éjféli koccintás szerepel a tervei között. 

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák számára kicsit nehézkes lehet az év utolsó napja. Fontos beszélgetéseket bonyolíthat le, lehetséges, hogy sorsdöntő fordulatot vesz az élete éppen most. Szilveszter éjjelén olyan dolgokat tudhat meg magáról, amiket eddig maximum csak sejtett, de ez nem baj, hiszen így újul erővel vághat bele az új évbe. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán hatalmas bulit tervez, szeretné, ha méltó lezárást kapna a 2022-es év. Még az is lehet, hogy a szilveszteri buliban ismeri meg élete párját. Azt tervezi, hogy végig mulatja és táncolja az éjszakát, mert szeretne vidáman és boldogan belépni az új évbe. 

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz csendes, visszahúzódó estét tervez, a családja, maximum néhány barátja körében. Nem akarja ezt most túl gondolni, kimerült az elmúlt hónapokban, így csak arra vágyik, hogy bekuckózva, nyugalomban köszöntse a 2023-as évet. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg hihetetlen élményekre számíthat szilveszter éjjelén. Eleinte nyugis estét tervezett, de aztán olyan meghívást kaphat, amit nem szabad visszautasítania. Sok tánc, nevetés és izgalom várhat rá az év utolsó éjjelén, sőt, valaki olyantól kaphat új évi üzenetet, akire nem is számított. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió bár imád bulizni, most mégis inkább csendes estét tervez. Viszont a mai nap folyamán olyan megkeresést kaphat, ami az egész következő évet nagyban meghatározhatja. Azt tervezi, hogy a párjával kettesben tölti az éjszakát, egy jó film és akár egy romantikus forró fürdő társaságában. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas imádja a pörgést és az izgalmakat, éppen ezért a szilvesztert is szeretné élményekkel megtölteni. Erre minden lehetősége meg is van, hiszen egy fergeteges buliba hivatalos, ahol az sem kizárt, hogy végre megismeri majd a Nagy Ő-t. Sőt, az is lehet, hogy már ismeri, mert a baráti társaság tagja. Annyi biztos, szórakoztató, izgalmakban gazdag szilveszter el néz. 

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak idén inkább otthon maradna. Bár több meghívást is kapott, nincs nagy kedve bulizni. Inkább meg szeretne nézni egy jó filmet és nyugiban köszönteni az új évet. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

 A Vízöntő számára élménydús lehet a szilveszter éjjel. Akár buliban, akár a családjával tölti ezt az estét biztosan nem fog unatkozni. Ha elmegy egy partira, nem kizárt, hogy olyan régen látott ismerősökkel fut majd össze, akik az új évben meghatározó szerepet töltenek majd be az életében. 

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak csendes estére vágyik, pláne a kapcsolatban élők. Ők ugyanis szeretnék romantikusan, a párjuk karjaiba bújva tölteni a szilvesztert. Ha mégsem az otthon maradás mellett dönt, akkor is maximum a családját látogatja meg, hogy egy kis tárasozás közepette meneteljenek át 2023-ba. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)