Szerelmi horoszkóp: 3 csillagjegy, akire romantika és szenvedély vár

A következő 3 csillagjegy számára ígéri a szerelmi horoszkóp a legtöbb flörtöt, érzelmet, szenvedélyt.

2022. november 5., 20:07

Szerző:

Pillantsunk bele a szerelmi horoszkópba! A következő napokra szóló előrejelzés alapján megint kiválogattuk azt a 3 csillagjegyet, akiknek a legtöbb pozitívumot ígérik a csillagok – mutatjuk, melyik háromról van szó.

Szűz (08.23.–09.22.)

Különösen erősek lesznek az érzelmei a most következő napokban. Az elmúlt hetekhez-hónapokhoz képest mintha most feltekerték volna a hangerőt az ön szívében, dübörögnek a negatív és pozitív érzelmek – de szerencsére az utóbbiak lesznek többségben. Több szerelem, több érzelem, több szenvedély lesz most jellemző önre, szóval legyen ott a pillanatban, éljen át minden percet!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan probléma vagy lelki gátlás fogta önt eddig vissza, aminek talán nem is volt eddig a tudatában. Amint sikerül beazonosítani, illetve feloldani ezt a csomót a most következő napokban, rögtön sokkal könnyebben fog megnyílni, és ennek szinte azonnali, pozitív hatása lesz az érzelmi-szerelmi életére is. 

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak csillagjegyben születettek szerelmi életébe újdonságot hoznak a most következő napok. Ha ön szingli, illetve kapcsolatot keres, ez minden bizonnyal egy új, potenciális partner megjelenésére utal. Amennyiben ön kapcsolatban él, a partnerével való viszonya fog szintet lépni, és ezáltal új korszak kezdődik az önök számára.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Volurol)