Szerelmi horoszkóp: 3 csillagjegy, akik szenvedélyes hétvégére számítsanak

Íme az a három csillagjegy, akiknek a legtöbb érzelmet, szenvedélyt, romantikát jelez előre a szerelmi horoszkóp a hétvégére.

2022. szeptember 16., 13:52

Szerző:

Itt a hétvége, és a következő 3 csillagjegy szülöttei számára szolgál a legjobb hírekkel a szerelmi horoszkóp a következő két napra. Ellenőrizze, az ön csillagjegye szerepel-e a három között! Akár igen, akár nem, mindenképpen várjuk vissza holnap is a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban a hét minden napján friss előrejelzésekkel, összeállításokkal.

Rák (06.22.–07.22.)

Kapcsolatteremtő képessége a csúcson lesz ezen a hétvégén. Akár új kapcsolatot szeretne kezdeni, akár a meglévőt szeretné elmélyíteni, ez a két minden bizonnyal alkalmas lesz erre, hiszen képes megnyílni partnerének és átadni számára az önben lobogó szenvedélyből. Nem zavarják most meg a külső körülmények, fel tud oldódni a kapcsolatban, ott tud lenni a pillanatban – hát legyen is ott!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ön is érzi majd, hogy ezen a hétvégén mintha a szokásosnál magasabb hőfokon égne önben az a bizonyos láng. Ha kapcsolatban él, ez a hevület azonnal megtalálja majd az irányt: töltsön minél több romantikus percet-órát partnerével, mert most erre van a leginkább szüksége! Ha azonban éppen szingli, kicsit nehezebb irányt mutatni ennek az energiának, de például ismerkedéssel, randevúzással, egy kis tánccal-bulival biztosan nem fog mellé!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő csillagjegyben születettek számára szenvedélyt-romantikát és csendet is mutat a horoszkóp a most következő két napra. Ez azt jelenti, hogy a hétvégén nagy bulik, hangos partik, sokszemélyes összejövetelek helyett inkább kettesben, elvonulva, elcsöndesedve tudja igazán megélni, megmutatni az önben fellángoló érzelmeket. Ha tudja, alakítsa úgy a hétvégét, hogy minél több ilyen pillanatban lehessen része az önhöz legközelebb álló személlyel!

Még több horoszkóp

Íme a mai (pénteki) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akikre nagy meglepetés vár még a héten a horoszkóp szerint

3 csillagjegy, akiknek gyógyulást, jóllétet és egyensúlyt ígér az egészséghoroszkóp

(Kiemelt kép: Shutterstock/SibFilm)

Horoszkóp