Pénzhoroszkóp: mire a hét véget ér, ez a 3 csillagjegy gazdagabb lesz

Gazdag hét lesz ez, mert a pénzhoroszkóp extrabevételt ígér a következő 3 csillagjegy szülötteinek erre a hétre!

2024. május 13., 11:50

Szerző:

Itt a hétfő, ami nem túl jó hír, viszont ha vége a munkahétnek, akkor egy gyönyörű hosszú hétvége vár ránk, sőt, a pénzhoroszkóp szerint a következő 3 csillagjegyben születettek ezen kívül még egy kis mellékes bevételnek is örülhetnek majd valamikor a héten. Alább találja a részleteket.

Szűz (08.23.–09.22.)

Jön a bevétel, de ne egyetlen hatalmas összegre számítson a Szűz! A horoszkóp azt mutatja, hogy apró, kicsi bevételekkel és elmaradó kiadásokkal indul mától gyarapodásnak. Nem egyik pillanatról a másikra áll be egy drámai változás, de a most induló, anyagilag pozitív tendencia könnyen lehet, hogy hetekig, hónapokig is eltarthat majd.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Érdemes volt spórolni, időt, energiát és pénzt befektetni és odatennie magát az elmúlt időszakban, kedves Nyilas, mert amint azt ez a hét világosan megmutatja majd, az erőfeszítéseit most fogja díjazni a sors. Segíts magadon, az Isten is megsegít – tartja a közmondás, és ez önre különösen igaz lesz most, mert az öngondoskodás eredményén felül meg további pénz is áll majd a házhoz.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bakot egy egészen szép összeg örvendezteti majd meg a héten. Amikor kézhez veszi a pénzt, emlékezzen vissza, hogy nemrégiben volt egy másik tranzakció az ön életében, szinte pontosan vagy pontosan ugyanebben az összegben. Nem hiába rendezte úgy a sors, hogy párhuzamba kerüljön ez a mostani bevétele azzal az ügylettel – vegye észre, mi az üzenete ennek az összefüggésnek!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dmitry Lobanov)