Pénzhoroszkóp: ennek a 3 csillagjegynek pénzt hoz ma a Szűz újhold

Ma van a szeptemberi újhold napja, és a pénzhoroszkóp szerint mostantól bevételre számíthat a következő 3 csillagjegy.

2024. szeptember 3., 12:15

Szerző:

A Szűz haván belül ma van az újhold napja, és ez a nap igen pozitív kilátásokkal esik egybe a pénzhoroszkóp tekintetében a következő 3 csillagjegyben születettek számára.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Jó hír: a Bika számára rendkívüli bevételt hoz a szeptemberi újhold. Ez azt jelenti tehát, hogy ön hamarosan pénzt fog kapni! Ne legyen türelmetlen, nem feltétlenül érkezik meg az összeg még ma, de már csak napok kérdése!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Visszajár önnek vagy megtérül egy korábbi kiadása, és a jussát most az újholdat követő időszak hozza el – sőt, nem is csak annyit, amennyi jár, hanem még egy kicsit többet is. Jelentőségteljes pillanat lesz ez: a pénzösszeg érkezését erős érzelmek kísérik majd.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak számára pénzügyek és karrier tekintetében nagyon pozitív időszak kezdődik ma. Egyrészt rendkívüli bevétel érkezése van a láthatáron, de az egyszeri bevétel még nem minden: úgy tűnik, hogy az anyagi helyzete, a munkája-karrierje területén is pozitív változás indul most be, ami a távolabbi jövőben nagyobb és rendszeres bevételeket eredményezhet.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)