Pénzhoroszkóp: a november ennek a 3 csillagjegynek szép bevétellel kezdődik

A novemberi pénzhoroszkóp a következő 3 csillagjegy számára a legpozitívabb.

2023. november 1., 09:19

Szerző:

Elkezdődött a november, és a pénzhoroszkóp szerint elsejével egy igazán jó periódus kezdődik, ön anyagilag hamarosan jobban áll majd, mint most – ha a következő 3 csillagjegy valamelyikében született.

Kos (03.21.–04.19.)

Ugye, hogy volt egy olyan érzése, hogy most már itt az ideje, hogy valami jó történjen önnel? Nos, az előérzetét november hónap be fogja igazolni: extrapénzhez jut majd, ami persze nem oldja meg egy életre minden gondját, de azért érezhetően megkönnyít rengeteg dolgot.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nem gyakran történik ilyen az életben, de az Ikrek számára a most következő napokra azt jelzi előre a horoszkóp, hogy pusztán szerencséből pénzhez jut. Valakitől kapja, találja, nyeri – ez most ezeknek a rendkívüli alkalmaknak az egyike lesz! Könnyen jön majd, vigyázzon tehát, nehogy könnyen is menjen!

Halak (02.19.–03.20.)

Most egyenlíti ki az univerzum a korábbi negatívumokat: amennyi mínusz merült fel az utóbbi időben, annak megfelelő extra bevétele akad majd most november elején. Ez az időszak a mérleg kiegyenlítődésének az időszaka a Halak számára, elsősorban pénzügyi szempontból.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)