Pénzhoroszkóp: ez a 3 csillagjegy anyagilag nagyon jól jár majd a jövő héten

A pénzhoroszkóp szerint a következő 3 csillagjegy számára anyagilag rendkívül kedvező hét kezdődik most hétfőn.

2024. június 15., 20:07

Szerző:

Nézzük, mit ígér a jövő hétre a pénzhoroszkóp! Pontosabban: nézzük, melyik 3 csillagjegy jár majd a legjobban anyagilag a jövő héten a pénzhoroszkóp szerint!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Most bőven kiegyenlíti az univerzum a korábbi negatívumokat: amennyi mínusz merült fel önnél az utóbbi időben, annál jóval több extra bevétele érkezik majd a jövő héten. Egyszer fent, egyszer lent: hát most szerencsére a fent következik az Ikreknek, anyagi szempontból mindenképpen!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán számára új pénzbevételt jelez előre a horoszkóp a jövő hétre, és azt is jelzi, hogy ennek a bevételnek köze lesz az ön becsületességéhez, belső világához, érzelmeihez. A pénzügyeket általában száraz, szenvtelen dolognak szoktuk tartani, de most pont valamilyen módon éppen az ellenkezője lesz igaz, nagyon is nagy érzelmek társulnak majd ehhez a hamarosan érkező összeghez!

Bak (12.22.–01.19.)

Rendkívül tisztán látja majd a Bak a tényeket a jövő héten, és ez különösen igaz lesz az anyagiakkal kapcsolatos dolgokra. Nem fog jól járni most az, aki a Bakkal próbál meg alkudni vagy aki megpróbálja átverni. Hallgasson mindig józan értékítéletére, és tudni fogja, mi mennyit ér, mit éri meg megvenni, mire nem éri meg elkölteni a pénzt. És ami a legfontosabb: akár egy új bevételi forrást is talál majd a jövő héten.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Asier Romero)

Horoszkóp