Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek pénzt hoz ez a hét

A következő 3 csillagjegy anyagi helyzetében pozitív fordulatot hoz ez a hét a horoszkóp szerint.

2023. március 6., 14:55

Szerző:

Ha az alábbi 3 csillagjegy közül valamelyikben született, akkor ez a hét anyagi sikert, gyarapodást hoz az ön számára a pénzhoroszkóp szerint. Nézzük a részleteket!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy korábbi idő-, energia- vagy pénzbefektetése térül meg a héten. Lesz valami meglepő a dologban az ön számára: talán kevesebb az összeg, mint amire annak idején számított, vagy könnyen lehet, hogy több, de az is lehet, hogy a megtérülés ideje vagy módja lesz más, mint eredetileg gondolta volna.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas csillagjegyben születettek számára azt jelzi előre a horoszkóp, hogy a héten pénzt fognak kapni. Az összeghez kapcsolódni fog egy szándék is a pénz átadójának részéről, ami többé-kevésbé meghatározza majd, hogy ön mit kezd majd ezzel a bizonyos összeggel.

Halak (02.19.–03.20.)

Ez a hét egy olyan lehetőséget, minden bizonnyal munka-, illetve munkahelyi lehetőséget hoz, amit ha kihasznál, abból szép összegeket kasszírozhat. Nem feltétlenül rögtön ezen a héten jut el az ön kezéhez ez a pénz, de gondolja végig, hogy megéri-e, és amennyiben úgy látja, vágjon bele!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Prostock Studio)

Horoszkóp