Napi horoszkóp, március 5.: a Rákot meglepi a párja, a Szűznek valaki keresztbe akar tenni

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. március 4., 20:00

Szerző:

Most látjuk, mi vár önre a napi horoszkóp szerint kedden.

Kos (03.21.–04.19.)

Nehéz helyzetbe kerülhet, ugyanis egy barátja azt gondolja, hogy a háta mögött áskálódik. Habár ön ezt nem így látja, jobb ha minél előbb tisztázza a helyzetet, mert kár lenne egy félreértés miatt elveszíteni egy értékes barátot. Muszáj önnek megtennie az első lépést most.

Bika (04.20 - 05.20)

Lenyűgöz mindenkit a munkahelyén, különösen a feletteseit, akik komolyan gondolkodnak, hogy egy magasabb pozíciót adjanak önnek. Most meglátja, hogy a kemény munkának beérik a gyümölcse. Vigyázzon azonban, mert lehetnek olyanok, akik féltékenyek a sikereire.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Ma fontos szerepet játszik a napjában az önszeretet. Ez azt jelenti, hogy az olyan programokat részesíti előnyben, amelyek boldogabbá teszik, és segítenek abban, hogy jobban megismerje saját magát. Ideje kitalálni valamit, amit a barátaival együtt is csinálhat.

Rák (06.22 - 07.22)

A párja ma meglepheti, és ez egy olyan dolog lesz, aminek kifejezetten örülni fog. A kapcsolatuk egyre kiegyensúlyozottabb, és hamarosan áteshetnek egy fontos beszélgetésen is, ahol mindkettőjüknek lehetőségük nyílik arra, hogy jobban megnyíljanak a másik előtt.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Több dolog miatt is aggódik és nem tudja elengedni magát. Szerencsére a partnere és a barátai látják, hogy nincs a toppon, ezért mindent elkövetnek annak érdekében, hogy egy kicsit lazítson. Hagyja nekik, hogy elkényeztessék, mert higgye el nagyon hálás lesz nekik a támogatásért! 

Szűz (08.23 - 09.22)

Csupa jó dolgot fog ma bevonzani az életébe. Vigyázzon azonban, mert közben van valaki az életében, akinek a szándékai nem teljesen őszinték ön felé és talán titkon az a célja, hogy ön vitába keveredjen a partnerével és a barátaival... Szerencsére ez a személy is megmutatja a valódi énjét önnek.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Egy közeli barátjával ma az egész napot együtt tölthetik, ami mindkettőjükre rendkívül jó hatással lesz, mert mostanáig csak a munkának éltek. A dolguk talán az, hogy tanuljanak egymástól és próbálják meg a munkahelyi dolgokat elengedni, mert rengeteg más dolog van az életben.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ideje böngésznie az álláshirdetéseket, mert lehet, hogy most tényleg álmai állása fog szembe jönni. Ha pedig mégsem, az is lehet, hogy valami más érdekességet talál az interneten, ami akár egy hosszútávú befektetést is jelenthet önnek. Anyagilag nagy változások jönnek.

Nyilas (11.22 - 12.21)

El van havazva és ki sem látszik a munkából. Próbálja megtalálni az aranyközéputat a munka és a magánélet között, mert ebből még problémái lehetnek a későbbiekben. A párja azt érezheti, hogy elhanyagolja a kapcsolatukat, és ebből akár nagy vita is kerekedhet.

Bak (12.22 - 01.19)

A munkahelyén ma a főnöke beszélni akarhat önnel, de ne aggódjon ez nem jelent rosszat. Van azonban valami, amit tisztázniuk kell, de elégedett lesz a nap végére. Sőt, ha így folytatja, akkor hamarosan az előléptetés is szóba kerülhet kettejük között. Legyen türelmes! 

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Az egészségére is rámehet a kimerültség. Egyre jobban úgy érzi, hogy a határait feszegeti és ha nem vesz vissza a tempóból komoly gondok lesznek. Ideje a sarkára állni és ne hagyja, hogy mások elhalmozzák munkával és fölöslegesen stresszeljék. 

Halak (02.19 - 03.20)

Egy titkos hódoló tűnhet fel az életében. Először furcsának találja, de később akár már úgy is érezheti, hogy imponáló ez a rajongás. Azonban lehet meg fog lepődni, ha kiderül, hogy ki az a személy, aki többet akar öntől barátságnál. Izgalmas napok következnek.

(Kiemelt kép: Shutterstock)