Napi horoszkóp, 2022. május 9.: így indul a hét első napja a csillagjegyeknek

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. május 9., 00:03

Szerző:

Minden hétköznap napi horoszkóppal jelentkezünk itt, a 168.hu-n. Mutatjuk, mit üzen mára az asztrológia a csillagjegyeknek!

Kos (03.21.–04.19.)

Ma semmi sem fog úgy alakulni, ahogy előre kigondolta, ezért ne ragaszkodjon a megszokott rutinjához, mert csak fejtörést fok okozni önnek, ha úgy érzi, hogy a dolgok nem mennek gördülékenyen. Ne féljen kockáztatni, mert hamarosan fontos változások jönnek. 

Bika (04.20.–05.20.)

A szerelmi élete elterelheti a figyelmét egy nagyon fontos dologról a munkahelyén. Fontos, hogy a magánéletét és a munkáját ne keverje össze. A párjával való konfliktusukat beszéljék meg délután/este, amikor mindketten egymásra tudnak koncentrálni.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan dicsértet kaphat a munkahelyén, ami az egész hetére pozitív hatással lesz. Végre a felettese és munkatársai is kezdik látni, mennyi energiát öl abba, hogy szinte tökéletes munkát végezzen mindennap. Ne felejtsen el pihenni sem a munkaidő végeztével!

Rák (06.22.–07.22.)

Összetűzésbe kerülhet egy ismerősével, mert valami olyat mondott, amit nem teljesen úgy gondolt, ahogy az hangzott. Mondja el, hogy nem akart semmi rosszat, csupán véleményt formált és segíteni akart. Az őszinteség mindig segít egy ilyen helyzetben. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy olyan hírt kaphat, ami az egész napját felboríthatja, ám gondolja át, hogy biztosan negatív kell-e felfognia mindazt, ami most történik. Kérje ki egy közeli barátja, vagy rokona tanácsát is, néhány olyan dologra is rávilágíthatják önt az üggyel kapcsolatban, ami eddig elkerülte a figyelmét. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Tele van energiával a mai nap során, amit a környezete is észre fog venni. A munkahelyén és otthon is meg fogják jegyezni, milyen jól áll önnek a boldogság! Ne felejtse, hogy mennyivel könnyebben telnek a napok, ha pozitívan gondolkodik. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai nap során több kedve lesz álmodozni, mint dolgozni, de nincs ezzel semmi baj, csak túlzásba ne essen! Este szánjon időt arra, hogy átgondolja, sőt akár papírra is vetheti azokat a célokat, amelyeket a közeljövőben szeretne elérni, majd mindennap tettekkel is dolgozzon azért, hogy megvalósuljanak.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Úgy érezheti, hogy semmi sem úgy történik, ahogy ön eltervezte, több tervén is változtatni kell a nap során, de szerencsére vannak akikre támaszkodhat. Ha munkahelyi baki történik, ne aggódjon, mert a kollégáival együtt meg fogják oldani a problémát. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Stresszes időszakot tudhat maga mögött, ideje annak, hogy kicsit pihenjen is. Beszéljen őszintén a főnökével arról, ha túlterhelt és kevesebb feladatot vállaljon a héten, de ha teheti, akkor néhány nap szabadság is sokat segíthet, hogy újra energikus lehessen. 

Bak (12.22.–01.19.)

Feszülten ébredhet, de egy találkozás egy közeli barátjával az egész hangulatát feldobhatja. Érdemes tovább mélyíteni a barátságot és több közös programot kitalálniuk, mert úgy érezheti, hogy végre talált valakit, akivel tényleg közös nevezőn vannak.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy fontos kérdésben képtelen döntést hozni. A kérdés csak az, hogy muszáj ma megtennie? Ha a válasz nem, akkor a hét első napját inkább szánja arra, hogy felkészíti magát az elkövetkezendő napokra és hagyjon időt magának, hogy átgondolja, mire is vágyik igazán.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy kisebb vitával keveredhet a párjával, aminek az oka inkább az, hogy elbeszélnek egymás mellett. A nap folyamán ne bolygassa a történteket, de este, amikor mindketten megnyugodtak beszéljék meg mi vezetett idáig és együtt keressenek megoldást a problémájukra.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek végre fordul a szerencséje

3 csillagjegy, akiknek szerelmet hoz május első fele

3 csillagjegy, akiknek a hétvégén fontos változások jönnek el

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp