Napi horoszkóp, május 18.: mozgalmas nap elé néznek a csillagjegyek szerdán

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. május 18., 00:04

Szerző:

Ma is jelentkezünk a napi horoszkóppal itt a 168.hu-n.

Kos (03.21.–04.19.)

A munkahelyén összetűzésbe kerülhet egy kollégájával: a probléma, hogy egy dologról teljesen másképp gondolkodnak. Érdemes lenne mindkettőjüknek átgondolni, hogy nem biztos csak a saját megoldásuk a jó. Próbálja meg ön is más nézőpontból! 

Bika (04.20 - 05.20)

Ma egy olyan elismerésben részesülhet, amelyre már nagyon régóta vágyott. Ne szerénykedjen, élvezze ki, hogy mások is észreveszik, milyen keményen dolgozik mostanában és ezért megérdemli a dicséretet és a figyelmet. 

Ikrek (05.21 - 06.21)

Anyagi gondjaira a mai nap során megtalálhatja a megoldást. Ha van egy jó ötlete ne tartsa magában, ossza meg azokkal, akik segíthetnek önnek az előre lépésben és a tervei megvalósításában. Ne aggódjon, minden rendben lesz!

Rák (06.22 - 07.22)

Egy barátja csúnyán megbánthatta. Próbálja félretenni a sérelmeit és ha úgy érzi a kapcsolat menthető, akkor adja meg az esélyét annak, hogy megbeszéljék a dolgokat és esetleg ön is másképp fogja látni a történteket idővel. 

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Érdemes lenne kicsit jobban odafigyelnie a lelki egészségére! A sok munka mellett nem szán időt arra, hogy saját magával is foglalkozzon. A nap végén a sok agyalás mellett inkább relaxáljon, vagy töltsön időt a szeretteivel, barátaival. 

Szűz (08.23 - 09.22)

Ha párkapcsolatban él akkor egy kisebb vita alakulhat ki ön és a párja között, de szerencsére hamar meg tudják beszélni a nézeteltérésüket. Ha egyedülálló akkor érdemes lenne ma este kimozdulnia a barátaival, mert egy váratlan találkozás mindent megváltoztathat!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Szomorúan indul a napja, de szerencsére a munkahelyén egy olyan támogató közegben találhatja magát, ahol hamar jobb kedvre derül. Ne féljen elmondani a szeretteinek ha bántja valami, mert higgye el, utána ön is megkönnyebbül!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Kellemes délutánt tölthet együtt a barátaival, ami jó hatással lesz a lelki egészségére is, ugyanis mostanában leginkább csak a munkájának élt. Lazítson többet és ne érezze rosszul magát, ha néha kikapcsolja a telefonját annak érdekében, hogy az önhöz közelálló személyekkel minőségi időt töltsön el.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Vegye át az irányítást az élete felett! A napokban úgy érezheti, hogy a munkahelyén és a magánéletben is mások próbálják irányítani, a saját véleményét pedig nem tudja kifejezni. Álljon a sarkára és a saját gondolatait közvetítse a környezete felé.

Bak (12.22 - 01.19)

Nyilvánvalóan senkit sem szeretne megbántani szándékosan, ám a munkahelyén érdemes lesz odafigyelnie, hogyan közöl bizonyos dolgokat, mert lehet, hogy néhány kollégája nem fogja jó szemmel nézni a stílusát. Az este folyamán pedig lazítson egy kicsit!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Ma pesszimistábban látja a problémáit, mint azt megszokhatták öntől az emberek. Egy kiadós alvás, egy edzés, vagy esetleg kellemesen eltöltött idő a barátival, vagy a családjával segíthetnek abban, hogy ismét egy pozitívabban nézőpontból szemlélje az eseményeket. 

Halak (02.19 - 03.20)

A mai nap remek alkalom lehet arra, hogy felkeresse egy barátját, aki egy ideje neheztel önre valamiért. Ma mindketten nyitottak lehetnek arra, hogy megbeszéljék a problémát és elsimítsák a nézeteltéréseket. Ne habozzon, telefonáljon!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek hamarosan öröm és szerencse áll a házhoz

3 csillagjegy, akiknek fontos változások jönnek a karrierjük szempontjából

3 csillagjegy, akiknek testi-lelki egészség szempontjából különösen fontos napok jönnek

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp