Napi horoszkóp, 2024. október 24.: az Oroszlán megerősítést kap, a Halak felismer egy kozmikus erőt

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. október 23., 20:04

Szerző:

Itt a friss napi horoszkóp, nézze meg, mit ír önnek csütörtökre az előrejelzés!

Kos (03.21.–04.19.)

Az előkészítés napja ez a csütörtök a Kos számára. Egy gyönyörű élmény várja önt hamarosan, amit egy nagy vacsorához lehet hasonlítani: most van itt az ideje, hogy mindent beszerezzen hozzá, hogy eldöntse, mi legyen a menü, hogy kikeresse a recepteket. Készítse fel önmagát!

Bika (04.20.–05.20.)

Jusson eszébe az a valaki, aki mindig magától be szokott jelentkezni önnél, de most egy ideje nem hallott felőle! Nem lehet, hogy jólesne neki, ha ezúttal ön szólítaná meg, üzenne rá az illetőre?

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek ma egy fontos dolgot tanul meg egy vezetőtől. Egy olyasvalakitől, aki utat tud mutatni, hiszen jóval előbbre tart, mint a többség. Ne menjen vakon az illető után, hiszen nem 100%-ig egyező az úti céljuk, de hallgassa és fontolja meg, amit mond, mert hasznát veszi majd!

Rák (06.22.–07.22.)

Ezzel a nappal annak jött el az ideje, hogy rendbe tegye, amiét éppen furdalja a lelkiismeret. Ha van valami, amit nem úgy csinált, ahogy kellett volna, itt a remek alkalom, hogy megszabaduljon a gondolattól, bocsánatot kérjen, belásson, jóvátegyen.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán ma megerősítést kap: bekövetkezik az, amiben reménykedett. Fontos, hogy ezután is a középúton maradjon: ne mondjon le a reményeiről, ne törődjön bele a dolgokba, de ne is gondolja, hogy önnek járna, hogy megkapja, amit akar. E két véglet, a lemondás és a követelőzés között félúton az arany középút a reménykedés.

Szűz (08.23.–09.22.)

Két fontos üzenete van ma a horoszkópnak az ön számára. Egyrészt: ne próbáljon meg más fejével gondolkodni, ne feltételezze, hogy tudja, hogy mások biztos mit gondolnak! Másrészt higgyen magában, mert bár nem lesz problémamentes ez a nap, semmi extrém nem várja önt: simán és gyönyörűen meg fog tudni oldani mindent!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Bár egy átlagos hétköznapnak ígérkezik ez a csütörtök, a dolgok most szokásosnál könnyebbek, egyszerűbbek lesznek. Ha már lúd, legyen kövér: engedjen meg magának egy kis luxust, élvezze az életet, hódoljon a hobbijának, mozogjon, kapcsolódjon ki, táncoljon!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpiót ma egy választás elé állítja a sors. Ha a két lehetőség az igazságosság és a kedvesség, melyiket választja? Megbocsátani nem igazságos, és mégis...

Nyilas (11.22.–12.21.)

Néha nem könnyű megtalálni az egyensúlyt a család/magánélet és a munka között. Jó hír viszont, hogy van segítsége: a párjával, vagy más, önhöz közel álló emberrel kell csak beszélnie erről, és őt bevonva megoldást tudnak találni a problémákra még ma.

Bak (12.22.–01.19.)

Ösztönösen kerüli most azokat a helyzeteket, amik konfliktusok kiéleződéséhez vezethetnének, amikben felszínre kerülhetnek a problémák vagy érzelmek. Nem gond, ha úgy érzi, hogy nincs most itt az ideje ezeknek, de tartsa észben, hogy bizonyos dolgokat nem halogathat akármeddig!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Fontos észben tartania a Vízöntőnek ezen a napon, hogy a gonoszság, bár ideig-óráig kifizetődőnek tűnhet, végső soron csapda: sosem menti meg elkövetőit. Óvakodjon ma attól az embertől, aki a rosszat reméli, aki a rosszban hisz, forduljon inkább a fény felé!

Halak (02.19.–03.20.)

A kreativitás, az alkotás és a mélyrelátás energiáját kapja meg mára a csillagoktól a Halak. Figyelje meg önmagát munka közben, és saját tetteiben ismerje fel ugyanazt az erőt, amelyik a világot hozta létre!

(Kiemelt kép: Shutterstock)