Napi horoszkóp, 2024. október 14.: a Nyilas életében beteljesül egy jóslat, a Halak tető nélküli házba kerül

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. október 13., 20:01

Szerző:

Kezdje velünk ezt a hetet is, máris mutatjuk, mit ír a hétfői napi horoszkóp! Várjuk önt egész héten itt a Horoszkóp rovatban a 168.hu-n napi előrejelzésekkel és különleges asztrológiai összeállításokkal a friss hírek, hasznos tudnivalók, szórakoztató olvasnivalók mellé!

Kos (03.21.–04.19.)

Kicsit nehezen indul ez a hét a Kos számára, de két eszköz van a kezében, amivel széppé teheti ezt a hétfőt: a jótettek és az igazság. Éljen velük, és ezúttal nem lesz nyomasztó a hét első napja!

Bika (04.20.–05.20.)

Hiába kezd sötétedni, hiába fenyeget, hogy elered az eső: igen, amellett a tűz mellett van hely önnek is! Ez a nap mutat egy helyet, ahova fordulhat, ha fázik. Csatlakozzon a tűz körül ülőkhöz!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Valakire, aki már tett jót önnel, aki kiállt már ön mellett, arra ezen a hétfőn is ugyanúgy számíthat az Iker. Nincsen egyedül, ha szüksége van segítségre, ne vesződjön egyedül!

Rák (06.22.–07.22.)

Lesz egy helyzet a napban, amikor úgy érzi, hogy több mindenre szüksége lesz, de rosszul számított: egy elég! Tanuljon a mai nap eseményeinek egyszerűségéből!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A hétvége egyik eseménye nagyban meghatározza ennek a napnak az eseményeit, vagy legalábbis az ön hangulatát. Ahogy azonban halad előre a hétfő, a tekintete a múlt helyett egyre inkább a jövő felé fordul, és ez jól is van így, mert a héten egy fontos esemény várja, készüljön rá!

Szűz (08.23.–09.22.)

Jól indul a hét a Szűz számára: kétszeresen térül meg ma egy korábban elszenvedett kár vagy veszteség!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Lássa szívesen az önhöz ma érkező vendéget, akárki-akármi legyen is az! Így meg fogja tapasztalni, hogy ennél a látogatásnál ön az, aki igazán sokat kap a másiktól.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Valami, aminek a múlt héten meg kellett volna történnie, nem következett be. Hiányérzettel indul a hétfő? Még van ideje bepótolni, bár a csillagok azt sugallják, hogy talán jobb is ez így.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy jóslat beteljesülésének napja ez a mai a Nyilas életében. Valaki – nem kizárt, hogy ön – előre megmondott valamit, ami ezen a hétfőn tényleg be is következik.

Bak (12.22.–01.19.)

A szokásostól teljesen eltérően alakul most nem egy dolog. Jó nagy bonyodalom keveredhetett volna belőle, ha mindezek egy kevésbé szerencsés pillanatban vagy módon esnek meg, de így viszont remek alkalmat nyújt arra, hogy rugalmasságát és kreativitását kamatoztatva jobban megismerje önmagát!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Sokszor jók a megérzései az Vízöntőnek, de most ne ezekre hagyatkozzon! Ezen a hétfőn a józan eszére és a logikájára lesz szükség. Hiába vár valami izgalmasabbat: ami úgy néz ki, mint egy kacsa és olyan is a hangja, mint egy kacsának, az tényleg egy kacsa. Ne gondolja túl a dolgokat, a legegyszerűbb és a leglogikusabb megoldás lesz a célravezető.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy olyan dologgal lesz dolga ma a Halaknak, aminek a legfontosabb alkotórésze hiányzik: mintha egy tető nélküli házban töltene egy kis időt. Ismerje majd fel a helyzetet, és legyen a tudatában: nem az ön dolga, hogy feltegye a tetőt ennek a háznak a falai fölé! Ha azonban a segítségét kérik, ne álljon ellen!

(Kiemelt kép: Shutterstock)