Napi horoszkóp, 2024. július 5.: a Mérleg meghúz egy határt, a Halak tanul valamit

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. július 4., 20:05

Szerző:

Érkezünk a munkahét utolsó napjára szóló napi horoszkóp előrejelzésével. Alább találja, mit üzen önnek az asztrológia erre a péntekre!

Kos (03.21.–04.19.)

Ha a mai napon tud időt szentelni annak, hogy utánanéz egy olyan kérdésnek, ami régóta foglalkoztatja önt, akkor rengeteget tanulhat és fontos felfedezéseket tehet. Figyeljen a kíváncsiságára és az intuíciójára, hagyja, hogy ezek vezessék önt a felfedezőúton!

Bika (04.20.–05.20.)

Úgy érzi, nincs energiája arra, hogy mások problémáit is ön oldja meg, hiszen megvannak a saját feladatai és dolgai, amikkel foglalkoznia kell. Ne féljen megmondani, ha úgy érzi, hogy valaki a környezetében nem teszi oda magát eléggé, és így önre ennyivel is több feladat hárul.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma újdonságra és izgalmakra vágyik! Szerencsére van ön mellett valaki, aki kapható az új kalandokra, így olyan közös programot csinálhatnak, amely mindkettőjük igényeit kielégíti. Közben pedig komoly témák is szóba kerülhetnek, amelyekről már régóta akartak beszélni.

Rák (06.22.–07.22.)

Könnyebb ma irritálni önt, mint más napokon, szóval jobb, ha tudja magáról, hogy ez most egy olyan nap. Ha úgy érzi, valaki az idegeire megy, inkább lépjen ki a szituációból, mert nem valószínű, hogy hozzá tudna szokni, ma csak egyre jobban idegesítené ez az illető, vagy az, amit csinál. Kerülje a veszekedést és az indulatokat, a legjobban akkor jár, ha ezt az energiát egy nagy sétában vagy sportolásban vezeti le!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A mai napra erős érzelmi hullámzást jelez előre a horoszkóp a Nyilasnak. Egy ön által pozitívnak tartott dologban ugyanis ma csalódnia kell, bizonyos várakozásai nem válnak valóra. Ez azonban még nem a sztori vége, hamarosan egyértelművé fog válni ön előtt, hogy végső soron úgy a jobb, ahogyan történt.

Szűz (08.23.–09.22.)

Úgy érzi, hogy kifut az időből és nem fog időben végezni a teendőivel. Ne izguljon! Egyrészt túl van már azon a ponton, ahol a stresszelés nagyobb teljesítményre sarkallja, másrészt ha jól állítja fel a prioritásokat, az igazán fontos dolgok még bele fognak férni, a kevésbé fontosakat pedig nem akkora dráma elengedni vagy a jövő hétre halasztani. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg pénteki napjának egy fontos mozzanata lesz, vagy legalábbis kellene, hogy legyen, egy határ meghúzása. Egyértelművé kell tennie, hogy önnél meddig lehet elmenni egy bizonyos kérdésben. Higgye el, végső soron az is hálás lesz, akivel szemben ezt a határt felállítja – mindkettejük életét megnehezíti, ha ezt most elmulasztja és annyiban hagyja a dolgot.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A hétvége előtti utolsó nap az Skorpió számára bizonyos részben egy idősebb személyről fog szólni, egy férfiról. Ezzel az alakkal kapcsolatban azt jelzi előre a horoszkóp, hogy mind a ketten tanulhatnak egymástól és/vagy segíthetnek egymásnak. Az is lehet, hogy az illető egy nagy titkát mondja majd el önnek.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Észreveszi valakin, hogy szeretne közelebb kerülni önhöz, ám a szándékai nem teljesen tiszták egyelőre. Ha nem tudja eldönteni, hogy az illető többet akar-e vagy esetleg csak barátságos szeretne lenni, akkor valahogy próbálja meg rávezetni, hogy magától mondja ki, mit szeretne öntől pontosan.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy vagy akár több komoly beszélgetésre kerülhet sor a mai napon. Az egyetlen dolga, hogy adjon önmagának engedélyt arra, hogy megnyíljon annak, aki mellett biztonságban érzi magát! Higgye el, jól fog esni önnek is, hogy végre megnyílhat és őszintén beszélhet azokról a dolgokról, amikről korábban nem mert vagy nem akart!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Valaki füllentett önnek, ám az illető le is bukott. Érthető, ha haragszik, de gondolja át, hogy biztosan kell-e ekkora ügyet csinálni belőle. Ha kicsit jobban megvizsgálja a szituációt, akkor rájön, hogy mi az, ami valóban előreviszi a helyzetet, és milyen viselkedés az, ami csak ront rajta.

Halak (02.19.–03.20.)

Ma egy fontos feladat során megtanulhat egy leckét, ami a későbbiekben a hasznára fog válni. Ha most van önben némi csalódottság, mert valami nem úgy sikerült, ahogy azt eltervezte, ne bánkódjon sokáig, mert hamarosan sikerélményben lesz része. A kemény munka ki fog fizetődni!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)

Horoszkóp