Napi horoszkóp, 2024. július 23.: az Ikrek napjában valami egy kicsit más lesz, a Bak életében fontos változás indul el

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. július 22., 20:02

Szerző:

Itt a keddi napi horoszkóp! Fontos nap ez a mai az asztrológia szempontjából, mert ma kezdődik az Oroszlán hava – nézzük, önnek mit mutat mára a prognózis!

Kos (03.21.–04.19.)

Valakivel kisebb súrlódást hozhat a mai nap, ugyanis egyikőjük sem akar engedni a saját igazából. A legjobb, amit tehet, ha megkéri, hogy üljenek le higgadtan beszélni, és hallgassák meg a másikat anélkül, hogy csak vitatkoznak és kötekednek. Meg tudják csinálni!

Bika (04.20.–05.20.)

Igazi flörtcsatába keveredhet ma, de vigyázzon, mert lehet, hogy lesz, aki ezt nem fogja jó szemmel nézni. Ha úgy érzi, hogy az illetővel több van önök között, mint jó viszony, akkor javasolja, hogy egyszer kettesben találkozzanak. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan esemény, ami rendszeresen ismétlődik az ön életében, ma még egyszer, sokadszorra is lezajlik majd. Ne vegye, ne kezelje azonban rutinból a dolgot, mert ma ez a dolog egy kicsit másképp zajlik majd, mint szokott. Kicsi, de fontos különbség ez, aminek nagy jelentősége lesz még a jövőben.

Rák (06.22.–07.22.)

Ne féljen megmondani, ha azt érzi, hogy mostanában nagyon sokat kivételeznek másokkal, a feladatok többsége pedig mindig önre marad. A mai nap remek alkalmat kínál arra, hogy végre kiálljon saját magáért, különben sosem lesz vége ennek a történetnek... 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma nagy önben a tanulási vágy, és az, hogy találjon egy új hobbit, amivel lekötheti magát. Nos, szerencsére hamar az útjába akad valami, amiről azt fogja érezni, hogy muszáj kipróbálnia. A jó hír, hogy talán egy kedves barátjának is lesz kedve csatlakozni az ügyhöz.

Szűz (08.23.–09.22.)

Hirtelen sok dolga akad, de szerencsére csodálatos napja lesz, és úgy fogja érezni, hogy mindent gördülékenyen meg tud oldani. Ha azonban mégis elakadna, akkor kérjen nyugodtan segítséget, ugyanis van valaki, aki bármit megtenne azért, hogy önnek egy kicsit könnyebb legyen.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Jó híreket fog kapni a munkahelyén, sőt hamarosan egy olyan feladatot fog kapni, amivel tényleg bebizonyíthatja, hogy milyen tehetséges abban, amit csinál. A legjobb pedig, hogy a kollégái rendkívül büszkék lesznek önre, és ezt nem győzik majd hangsúlyozni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Kellemesen csalódik valakiben, akivel mostanáig nem igazán voltak közös nevezőn, de most kisegíti önt az illető. Ez akár oda is vezethet, hogy idővel teljesen más alapra kerül a kapcsolatuk.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy barátja olyasmit tesz, amit ön nem tud majd hova tenni, nem érti, hogy mivel érdemelte ki ezt a bánásmódot. Nos, sokszor az ilyen dolgokra nem kapunk választ, de ha nagyon fontos önnek, akkor üljenek le, és tegye fel a kérdéseit az illetőnek! Talán segít majd továbblépni.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak életében egy fontos változás indul ma el, amit talán nem is tudna tetten érni, ha most nem olvasná a horoszkópot. Valami ugyanis fogyatkozó fázisba lép, és ez már a vég, hamarosan eltűnik az ön életéből. Nem véletlenül, hogy pontosan ma tűnik fel a láthatáron az a dolog (vagy személy!), ami (vagy aki) fokozatosan betölti majd az üresen maradó szerepet.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy családtagjával csúnyán összevesznek ma, de talán nem most lesz a megfelelő alkalom arra, hogy megpróbálják megoldani a problémákat. Mindketten dühösek, ezért jobb, ha elkerülik egymást, és inkább mindketten átgondolják magukban, hogy mit csinálhattak volna másképp.

Halak (02.19.–03.20.)

Szerelmes nap elé néz! Ha párkapcsolata van, akkor a párjával most minden eddiginél jobban megtalálják a közös hangot, és nagy lépések jöhetnek hamarosan. Ha szingli, akkor találkozhat valakivel, aki azonnal leveszi a lábáról, a kötődést hamar érezni fogja.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Ann Haritonenko)