Napi horoszkóp, 2024. február 5.: az Ikreknek egyedi élményben lesz része, a Mérleg megszabadul egy gondtól

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. február 4., 20:01

Szerző:

Kezdjük meg egy újabb hetet, jöjjön a hétfői napi horoszkóp! Ne felejtse: egész héten minden nap várjuk friss napi előrejelzésekkel és más asztrológiai összeállításokkal – nem beszélve a kül- és belpolitikai, valamint a szórakoztató hírekről!

Kos (03.21.–04.19.)

Rengeteg energiával kezdi a hetet, kedves Kos, szóval legyen bátor és kísérletező! Teljesen új oldalát fedezheti fel saját személyiségének, ha most leszámol a rossz szokásaival, félelmeivel, amik csak visszatartják.

Bika (04.20.–05.20.)

Egészen addig nem kerülhet tökéletes összhangba a környezetével, amíg nem békül ki saját magával. Tegyen ma rendet a saját fejében és lelkében, és csak azután foglalkozzon a barátaival, családjával!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan eseménnyel kezdődik majd a hét, amit nem tud szavakkal meghatározni. Ha ezt elsőre nyugtalanítónak találja, akkor gondoljon majd vissza erre az üzenetre: ne aggódjon, minden rendben lesz! Nem kell feltétlenül mindig mindent bekategorizálni meg felcímkézni, ebből az élményből például akkor tanul a legtöbbet, ha nem veszi egy kalap alá semmivel, nem próbálja értelmezni, csak élvezi a maga egyediségében.

Rák (06.22.–07.22.)

Ez most egy ilyen időszak: az egyik oldalról családi dráma árnyékolja be ezt a hétfőt, de a másik oldalról a nap egyik legszebb pillanatában szintén pont egy családtagja szerez önnek örömet. A lelke mélyén jól tudja: még a dráma is hiányozna, ha ők nem lennének.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az utóbbi időben hajlamos a csüggedésre, de ne legyen kishitű! Csakis az önbizalomhiánya az, ami hátráltatja. El kell hinnie, hogy képes elérni a célt, amit kinézett magának, le tudja futni a kitűzött távot, sőt, ha van, elnyerheti a kiszemeltje szívét is!

Szűz (08.23.–09.22.)

Általában két lábbal áll a földön, de most teljesen elsodorják az érzelmei és nem bír, vagy legalábbis nem hajlandó racionálisan gondolkodni. Élje át most ezeket a viharokat-szenvedélyeket, menjen keresztül mindenen, amin keresztül kell! Kedden majd egy nyugisabb napja lesz.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Mostanában sokkal sötétebben látja a helyzetét, mint amilyen valójában, főleg így hétfőn. A nap folyamán azonban sikerül végre megszabadulnia egy gondtól, ami jó ideje nyomasztotta, és végre fellélegezhet.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Rengeteget agyal olyan dolgokon, amikre nincs ráhatása, nem tud rajtuk változtatni. Ez egy csomó energiáját elviszi, és azokra a feladatokra viszont már kevésbé tud koncentrálni, amik valóban fontosak lennének. Ez a nap remek alkalmat kínál arra, hogy átállítsa a fókuszt, és elengedje mindazt, amit feleslegesen cipel magával.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Jó ideje elnyom magában valamit – ami érthető, hiszen mindennek megvan a maga helye és ideje. De ne váljon ez az önelnyomás átgondolatlan rutinná! Nem lehet, hogy most jött el az a bizonyos idő, most érkezik meg arra a bizonyos helyre, ahol a felszínre engedheti, ami eddig el volt nyomva?

Bak (12.22.–01.19.)

Egy rokona vagy régi ismerőse egy nagyszabású ötlettel keresi meg, amihez az ön segítségét kéri. Alaposan gondolja végig, beszáll-e az dologba, mert van a kockázat, de sokat nyerhet is vele.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ez a hét új kalandokat hoz a Vízöntő számára, és az izgalmak már hétfőn elkezdődnek majd: nem lesz unalmas a napja! Eddig teljesen ismeretlen szituációban találja magát vadidegen emberekkel, és könnyen lehet, hogy ebből egy életre szóló élmény lesz.

Halak (02.19.–03.20.)

Ez a hétfő több szempontból a hétvége meghosszabbítása lesz: bizonyos problémák áthúzódnak az új hétre is, de ami széppé tette az elmúlt két napot, azt ezen a héten is élvezi majd. Egy-két dolog mozdul csak majd, de az állandóságnak szintén megvan a maga szépsége, szóval most élvezze ki ezt!

(Kiemelt kép: Shutterstock)