Napi horoszkóp, 2024. április 23.: A Bika tegye máshová a fókuszt, a Halak fogadja el az ajándékot!

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. április 22., 20:02

Szerző:

Íme az április 23-i napi horoszkóp! Pillantson bele, olvassa el, mit ígérnek önnek a csillagok Béla napjára!

Kos (03.21.–04.19.)

Felháborítja önt egy igazságtalanság: az ön környezetében valaki nem azt kapja, amit megérdemelt, vagyis nem kapja meg azt, amit megérdemelt. Jogosan bosszantja az ügy az ön igazságérzetét, de jobb ha tudja: ezzel még nincs vége a sztorinak.

Bika (04.20.–05.20.)

Túlságosan elszántan üldöz valamit. Egyelőre minél inkább akarja ezt a dolgot, annál messzebb kerül tőle. Néha ilyen az élet: amint megtanulja elengedni, megtanul lemondani róla, többet fog kapni belőle, mint valaha gondolta volna. Próbálja áttenni a fókuszt valahova máshová.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A mai napon észrevétlenül eltűnik valami az életéből. Annyi minden más is történik ezen a kedden, hogy észre sem fogja venni, hogy idő közben megszabadult valamitől, amire már úgysem volt szüksége. Majd a jövőben fog visszatekinteni egyszer csak erre a napra, amikor ráeszmél, hogy mi is az a dolog, ami észrevétlenül kikopott az ön életéből.

Rák (06.22.–07.22.)

Olyan nap ez a Rák életében, amikor különösen fontos a mozgás, a sport, a testi-lelki egyensúly. Próbáljon a napjába iktatni egy kis fizikai aktivitást (lehet az séta vagy akár tánc is), mert ezzel ma duplán erős gyógyító energiákat szabadíthat fel önmagában!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Kedves Oroszlán, ön ma különösen érzékeny bizonyos rezgésekre és energiákra – miközben más ingerek, amik normálisan könnyen triggerelik önt, ezúttal nem hatnak önre egyáltalán. Kicsit olyan ez, mintha a szokásos rádióállomás helyett ma egy másikra hangolta volna be a készülékét: figyeljen, sokat tanulhat abból, amit tapasztal!

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz csillagjegy szülötteinek ma kifejezetten lassú napjuk lesz: ezen a kedden nem azzal a sebességgel haladnak majd a dolgok, mint szeretné, és ez egy olyan nap, amikor a dolgok nem hajlandóak önhöz igazodni. Gondolkodjon el: miért lehet, hogy az univerzum éppen most akarja önt türelemre tanítani?

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai nap arra hívja meg önt, hogy a takaros felszínt megkapargassa egy kicsit. Meg fogja látni, hogy a külső, vékony festékréteg alatt igazából mi található. Nem mindig könnyű, de mindig hasznos ezzel szembesülni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy be nem teljesült jóslat vagy előrejelzés nagyban meghatározza a mai napját. Ne bosszankodjon, mert ennek is van oka. Vajon miért küldte mégis önnek az univerzum ezt a bizonyos előrejelzést?

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ha úgy érzi, hogy egy önhöz közel álló személy hűvösebb önnel a szokásosnál, ez azért van, mert ön újabban csinál valamit, amivel akaratán kívül igencsak zavar ja ezt a bizonyos illetőt. Ne aggódjon, nem komoly a dolog, meg fogják tudni beszélni!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak mai napját egy merész gondolat és egy, a múltból felmerülő emlék határozza meg. Nem feltétlenül szükséges, hogy bármelyik alapján cselekedjen is még ma vagy egyáltalán bármikor: már az is elég, ha észre veszi a gondolatnak és az emléknek a jelenlétét és fontosságát.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A mai napon hoz egy döntést, aminek a végső következménye az lesz, hogy megismeri-e az igazságot vagy megmarad a boldog(abb) tudatlanságban. Amennyiben ez utóbbi verzió válik valóra, sosem fog tudni róla, hogy melyik döntésével tudhatta volna meg az igazságot, és talán jobb is így.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halaknak összességében igazán kellemes napja lesz. Rengeteg szépet és örömet nyújt most ön felé az univerzum, és önön múlik, hogy ebből mennyit vesz, mennyit fogad el. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, legyen ez most az ajándékok begyűjtésének ideje. Ezt úgyis követi majd az az időszak, amikor ön fog adni: ez az élet normális körforgása.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)

Horoszkóp