Napi horoszkóp, 2024. április 22.: az Oroszlánnak van miből elraktároznia, a Bakot messziről jött személy keresi fel

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. április 21., 20:01

Szerző:

Kezdjük együtt az új hetet, nézze meg, mi ír önnek hétfőre a friss napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Úgy érezheti a mai nap során, hogy az utóbbi időben túl sok időt tölt a munkával és nem eleget az igazi életével. Ez a hétfő arra hívja a Kost, hogy egy kicsit önmagával foglalkozzon, hogy bizonyos pillanatokban úgy csináljon, mintha még mindig hétvége lenne!

Bika (04.20.–05.20.)

Váratlan, szerencsés fordulatok teszik mozgalmassá a Bika mai munkanapját. A munkahelyén remek lesz a hangulat, a munkatársaival-ügyfeleivel is könnyebben megtalálja a hangot, és még a felettese is dicsérettel illetheti önt, illetve önöket, hogy ennyire gördülékenyen megy a közös munka.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Próbálja meg jól beosztani az idejét! Ha délelőtt elhasználja minden energiáját, akkor nehezebb lesz a délutáni teendőit megcsinálni. Fontos, hogy este önmagára is szánjon időt: egy kis séta, futás, jóga, meditáció vagy akár tánc segíthet ellazulni és helyretenni a lelkében az elmúlt napok eseményeit. 

Rák (06.22.–07.22.)

Ma egy olyan dicséretet kap, ami az egész napját bearanyozza. Ha idáig úgy érezte, hogy nem értékelik önt kellően, akkor most megláthatja, hogy megbecsülik és aki számít, az tud az ön összes erőfeszítéséről. Köszönje meg a dicséretet és ne feledje, hogy néha ön is jól teszi, ha megdicséri, aki megérdemli!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A múlt héten befejeződött a Kos hava, és már a Bika hava kezdődött el, de még mindig hatnak önre a korábbi korszak energiái. Ez azt jelenti, hogy még mindig van, amit érdemes a múltból elraktároznia és lelkében magával vinne. A mai nap arra hívja önt tehát, hogy tekintsen vissza, hozza meg ezt a döntést, aztán lépjen tovább a jövő, a tavasz, a változás felé!

Szűz (08.23.–09.22.)

Úgy érezheti, hogy elvesztette egy barátja bizalmát. Fontos, hogy kérdezzen rá, mi az, amivel megbántotta, mert a problémát együtt közösen megoldhatják, ha nyíltan és őszintén kommunikálnak egymással. Próbálja megérteni a másik fél álláspontját is!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nagyobb figyelmet szeretni kapni valakitől, aki fontos önnek, de úgy érzi, hogy nem értékelik. Ha így van, húzódjon egy kicsit a háttérbe! Ha valóban fontos ön az illetőnek, akkor úgyis keresni fogja magát, ha pedig nem, akkor se szomorkodjon – ezek szerint ez az időszak (már) nem kedvez annak, hogy önök folytassák a kapcsolatukat. Fókuszáljon az illető helyett önmagára!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Pénzügyi téren változást hozhat ez a nap az ön életébe. Több olyan lehetőség is az útjába kerül, amelyek pozitív irányba lendítik a pénzhez való hozzáállását és viszonyulását. Hirtelen olyan dolgoknak is nagy jelentősége lesz, amelyeket korábban nem vett komolyan.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ugyanazzal kapcsolatban szövöget terveket ön és egy önhöz igen közel álló személy, de a két terv nem igazán fér meg egymással. Hamarosan beszélniük kell majd a dologról, ezért mérje fel már most, hogy mi az, amit egy kompromisszum érdekében érdemes beáldozni, és mi az, amiből egyszerűen nem engedhet! Van ilyen egyáltalán?

Bak (12.22.–01.19.)

Egy messziről érkező személy hoz izgalmat a napba. Legyen résen, mert nem biztos, hogy jó szándékkal kereste fel önt az illető! Az is lehet, hogy ez inkább egy lecke lesz, ami megmutatja, hogy kik azok, akik tényleg ön mellett állnak – fókuszáljon rájuk a jövőben!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Régóta megvan önben egy érzés, de nem nagyon beszél róla, talán egyenesen elfojtani próbálja ezt a bizonyos érzést. Pedig fontos, hogy kibeszélje magából a problémáit, és ehhez remek alkalmat kínál ez a hétfő. Ma jó hallgatóság lehet egy barátja, vagy családtagja, akik szívesen segítenek önnek és még közelebb kerülhetnek egymáshoz.

Halak (02.19.–03.20.)

Még csak most kezdődik a hét, de már (még?) kimerültnek érzi magát. Nem baj, ha a mai nap kicsit lassabban megy, nyugodtan ossza meg a kollégáival-családtagjaival, hogy fáradtnak érzi magát és megértésre fog találni! Szüksége van a testének-lelkének néha ilyen alacsonyabb energiaszintű napokra is: végezzen el mindent, ami belefér, de ne erőltesse azt, ami nem megy!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Victoria Chudinova)

Horoszkóp