Napi horoszkóp, 2024. április 18.: az Ikrek ajánlatot kap, a Vízöntő kedvencét kritizálják

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. április 17., 20:04

Szerző:

Ma sem maradhat ki a friss és aktuális napi horoszkóp, nézze meg gyorsan, mit ír önnek Andrea és Ilma napjára!

Kos (03.21.–04.19.)

Vigyázat, a mai napban lesz egy „túl szép, hogy igaz legyen” típusú pillanat. Nos, a megérzése nem fogja félrevezetni önt, ami nem lehet igaz, az tényleg valótlan is. Legyen tehát óvatos, de ne rohanjon el feltétlenül az ellenkező irányban, mert az eseménynek mégis van valami fontos üzenete az ön számára!

Bika (04.20.–05.20.)

Azon izgul, hogy sikerül-e a magánéletében és a karrierjében is 100 százalékosan teljesítenie, mert mindkét területen van bőven teendő. Ne pörögjön rá ennyire a dologra, egy kicsit lazuljon el, és hamar meglátja, hogy minden a legnagyobb rendben lesz!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy ajánlattal áll ma ön elé valaki. Vigyázzon azonban, mert a sok jó ígéret mellett van néhány hátulütő is, amiről nem feltétlenül akar beszámolni önnek ez az illető. Lehet, hogy megéri igent mondania, de mielőtt válaszolna, mindenképpen járjon utána, hogy mi van még ott a háttérben!

Rák (06.22.–07.22.)

Ne nyomkodja a telefonját egész nap! Annyi minden szép dolog van a világban, de ön állandóan a készülékén lóg és izgul valami miatt. Lassan már a rokonai és a barátai számára is frusztráló lesz, hogy nem tud nélküle létezni, és a rossz hírek folyamatos böngészése a kedélyállapotára sincs jó hatással. Ez a csütörtök arra hívja önt, hogy változtasson – először csak erre a napra, a többit majd meglátja később!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ne hagyja, hogy a munkahelyén kizökkentsék abból, amit csinál, mert most itt lesz a lehetősége, hogy a feletteseinek megmutassa, hogy önállóan is remekül teljesít. Hamarosan egy nagyobb feladatot is megkaphat, legyen türelemmel!

Szűz (08.23.–09.22.)

Régi emlékek járnak ma a fejében egész nap, amiket egész egyszerűen nem hajlandó elengedni. A kérdés már csak az, hogy miért jöttek elő ezek a dolgok pont ma. Csendesedjen el, forduljon egy kicsit befelé ima, meditáció vagy akár mozgás, sport, tánc közben, és meg fogja találni a választ a lelke mélyén!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Brutális mennyiségű teendője lesz a mai napon, de a segítség sehol sem lesz. Érthető, hogy senkit sem akar terhelni, de a mai nap jó lehetőség lesz arra, hogy valakinek jelezze, hogy mi a helyzet: lassan tényleg ott tart, hogy ön csinál mindent egyedül.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nem lesz a toppon, rendkívül fáradtnak érzi magát. Nos, ez sajnos már az a szint, ahol egy kiadós alvás nem segít, inkább valami olyan programra, hobbira van szüksége, ami segít ellazulni. A barátai pontosan tudják, hogy mire lenne szüksége!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Mire vágyik igazán? Ez a kérdés foglalkoztatja egész nap, de nem egészen találja rá a választ. Talán el kell engednie ezt a görcsös ragaszkodást, és inkább türelemmel lenni, mire rájön, hogy pontosan, mit akar. Nem tudhat mindig mindent!

Bak (12.22.–01.19.)

Elege van abból, hogy a baráti társaságában mindig  ön az, aki összetartja a csapatot. Fontos azonban, hogy a problémáját ne haragból közölje, mert csak azt fogja elérni, hogy mindenki összeveszik mindenkivel. Legyen higgadt!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma egy olyan dolgot vagy személyt kritizálnak az ön jelenlétében, amit vagy akit ön kifejezetten kedvel. Lehet, hogy ráadásul pont azt szereti benne a legjobban, amit a többiek kritizálnak. Ne hagyja magát befolyásolni: tartson ki amellett, ami megszólítja, ami inspirálja önt!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy barátja rengeteget kérdezősködik a magánéletéről és az anyagi helyzetéről, ami egy idő után frusztráló lehet. Fontos, hogy szabja meg a határokat, és ne féljen megmondani, ha úgy érzi, hogy az illető már túlságosan sokat turkál az ön életében.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Olesya Kuprina)

Horoszkóp