Napi horoszkóp, 2023. október 31.: a Kos egy pozitív folyamat céljához ér, a Halaknál a belső valóság a meghatározó

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. október 30., 20:02

Szerző:

Elérkeztünk október végéhez – olvassa el, mit ír önnek a napi horoszkóp erre a különleges napra!

Kos (03.21.–04.19.)

Most ér célba a Kos életében egy pozitív folyamat. Az érési időszak most hozza meg a gyümölcsét, a mennyiségi változás most megy át minőségi változásba. Ennek a folyamatnak a végével most ön is több, erősebb, bölcsebb, de ne feledje, a tanulásnak, gyarapodásnak az egész életen át kell tartania. Csak így tovább!

Bika (04.20.–05.20.)

Ezen a kedden kísértéssel kell szembenéznie, méghozzá vagy a szerelmi életében, vagy a munkahelyén. Szerencsére azonban az utolsó pillanatban ezúttal is rájön, hogy nem érdemes kockáztatnia. És tényleg ez a lehető legjobb döntés most.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ön is érezni fogja, hogy ez a nap valamiért egy kicsit más. Mindent elsöprő erő és energia keríti önt hatalmába, lényegében megállíthatatlan lesz. Amit csak a fejébe vesz, azt véghez is viszi, ráadásul gyorsan, pontosan és elképesztően kreatívan.

Rák (06.22.–07.22.)

Hiába szeretne mindenkinek segíteni, nem megy, és ezt személyes kudarcnak éli meg. De fontos látnia, másnak sem menne, amire vállalkozott: bár nemes a célja, teljes képtelenség mindent egyszerre megvalósítani. Inkább azokra koncentráljon, akiknek valóban jobbá tudja tenni az életét, és ebbe a körbe ne felejtse el belevenni saját magát is!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az a csapda fenyeget ma, hogy túlzott energiával próbálja ráerőltetni a környezetére a saját akaratát. Ez nyilvánvalóan rengeteg feszültséggel és stresszel jár, ráadásul nem is túl célravezető. Ha nem ragaszkodik a saját elképzeléseihez ilyen görcsösen, sok minden leegyszerűsödik.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ez egy olyan nap, amikor a szokásosnál is jobban értékeli a nyugalmat, az eseménytelenséget. Elfáradt az utóbbi hetekben, hónapokban, és a ma kifejezetten jól esik majd, hogy a munkahelyén és a párkapcsolatában is megtalálja az idill és harmónia pillanatait. Többet merít ma ezekből a pillanatokból, mint máskor, legyen tehát ott, élje át őket őszintén és önzetlenül!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma a vágyai éles ellentétbe kerülnek az észérvekkel, vagyis amit szíve szerint tenne, arról pontosan tudja, hogy hatalmas bajba sodorhatja. A lehető legjobb, amit tehet, hogy vár, hogy változzanak a körülmények. Kitartás, hamarosan változni is fognak, és szinte alig fogja érteni, hogyan tűnhetett mindez ilyen nehéznek!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy rendkívüli személy lesz ma az ön környezetében, és a mai nap arra hívja önt, hogy ellesse az illető titkát. Ez a valaki ugyanis akkora mágus, hogy a legunalmasabb témát is képes lebilincselően előadni. Ezúttal ne csak arra figyeljen, amit mond az illető, hanem arra is, hogy hogyan mondja, és megérheti, miért vannak ekkora hatással önre a szavai!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Furcsa, több szempontból is fordított napja lesz a Nyilasnak ezen a kedden. Egyrészt ugye a hét szinte csak most kezdődött, de mégis pénteki a hangulata, valamint ezzel párhuzamban több dolog szintén fordítva lesz ahhoz képest, ahogy szokott lenni. Ami máskor idegesíti, az most szórakoztatja, ami örömforrás szokott lenni, azt viszont uncsinak találja. Több ilyen változás lesz, mind közül azonban csak egy lesz tartós.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bakot egy határvonalnak a földre rajzolására hívja meg ez a nap. Úgy néz ki, előfordulhat, hogy ez lesz az utolsó lehetősége, hogy ezt a határt rögzítse, mert ha most nem teszi, akkor valaki át fogja lépni. Van úgy, hogy muszáj udvariasan, de erélyesen kommunikálnia: mondja el egyértelműen, mennyi fér bele, meddig lehet elmenni!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy nagyrészt csendes, összességében átlagos nap vár a Vízöntőre, de azzal, hogy a reggel kicsit nehezebben indul majd a szokásosnál, az est azonban sokkal jobban alakul majd, mint ahogy egy átlagos őszi kedd este szokott. Ennek oka nem (csak) az lesz, hogy a szerda szünnap: egy szép élmény várja a Vízöntőt ezen az estén.

Halak (02.19.–03.20.)

Ez egy (újabb) olyan nap lesz a Halak életében, amikor a belső valóság sokkal fontosabb a külsőnél. Történjen bármi a környezetében vagy a nagyvilágban, az ön kedélyét-gondolatait elsősorban az fogja meghatározni, ami éppen bent, a lelkében történik. Figyeljen hát befelé, értse meg, élje át ezeket az érzéseket, hangulatokat anélkül, hogy ítélkezne felettük, majd engedje el őket az útjukra, hogy mindig legyen hely a következőnek!

(Kiemelt kép: Shutterstock/gpointstudio)