Napi horoszkóp, 2023. október 26.: a Nyilas iránymutatást kap, a Halak megtalálja a helyzet kulcsát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. október 25., 20:04

Szerző:

Itt a csütörtök, itt a csütörtöki napi horoszkóp, olvassa el, mit ír önnek ma az előrejelzés!

Kos (03.21.–04.19.)

Két fontos üzenete van ma a horoszkópnak az ön számára. Egyrészt: ne próbáljon meg más fejével gondolkodni, ne feltételezze, hogy tudja, hogy mások biztos mit gondolnak! Másrészt higgyen magában, mert az ön előtt tornyosulni látszó problémahalmaz a valóságban nem is olyan kétségbeejtő: meg fogja tudni oldani!

Bika (04.20.–05.20.)

Néha nem könnyű megtalálni az egyensúlyt a család/magánélet és a munka között. Jó hír viszont, hogy teljesen felesleges lenne, ha ezen stresszelne: a párjával, vagy más, önhöz közel álló emberrel kell csak beszélnie erről, és őt bevonva megoldást tudnak találni a problémákra.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Jusson eszébe az a valaki, aki mindig magától be szokott jelentkezni önnél, de most egy ideje nem hallott felőle! Nem lehet, hogy jólesne neki, ha ezúttal ön szólítaná meg, üzenne rá az illetőre?

Rák (06.22.–07.22.)

Harcias és lobbanékony hangulatba kerül ma többször is, de vigyázzon, ne vegyen mindent fenyegetésnek, és főleg ne támadjon zsigerből vissza! Szebbé és hasznosabbá teheti viszont a napját, ha megpróbálja megérteni azt a belső folyamatot, ami önben zajlott és ehhez az ingerlékenységhez vezetett.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Bár egy átlagos hétköznapnak ígérkezik ez a csütörtök, ez most egy olyan nap lesz, ami a szokásosnál könnyebb, egyszerűbb, harmonikusabb. Ha már lúd, legyen kövér: engedjen meg magának egy kis luxust, élvezze az életet, hódoljon a hobbijának, mozogjon, kapcsolódjon ki, táncoljon!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy pénzügyi kérdésen különbözött össze korábban valakivel – nos, ma felcsillan a fény az alagút végén, úgy nézi ki, ki fognak tudni békülni! Ha szeretné felgyorsítani a folyamatot, jól teszi, ha még ma beszél az illetővel.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ösztönösen kerüli most azokat a helyzeteket, amik konfliktusok kiéleződéséhez vezethetnek, amikben felszínre kerülhetnek a problémák vagy érzelmek. Nem gond, ha úgy érzi, nincs most itt az ideje ezeknek, de tartsa észben, hogy bizonyos dolgokat nem halogathat akármeddig!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Túl sok minden van a tennivalói listáján. Ha úgy érzi, kezdenek összecsapni a hullámok a feje felett, jobb, ha most tesz valamit, mielőtt tényleg katasztrofálissá válna a helyzet. Ha csak egy(-két) dolgot lemond, máris kezelhetőbbé válik minden.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Tanácsot, útba igazítást, véleményt vagy iránymutatást kap ma, de kezelje fenntartásokkal! Biztos, hogy az ön érdekeit nézi, aki adja őket? Ha hisz a megérzéseiben és ragaszkodik a lelkében őrzött legfontosabb értékekhez, nem fogják tudni önt megvezetni ma sem.

Bak (12.22.–01.19.)

Ezzel a nappal annak jött el az ideje, hogy rendbe tegye, amiét éppen furdalja a lelkiismeret. Ha van valami, amit nem úgy csinált, ahogy kellett volna, itt a remek alkalom, hogy megszabaduljon a gondolattól, bocsánatot kérjen, belásson, jóvátegyen.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Olyan helyzetben fogja találni magát a nap folyamán, lehet, hogy nem is egyszer, amikor valakinek tennie kell valamit, valakinek vállalnia kell a vezető szerepét. Hát legyen mondjuk ön az a valaki! Csak egy nagy levegőt kell vennie, meglátja, milyen jól fekszik majd önnek a vezetői szerep!

Halak (02.19.–03.20.)

Úgy érzi, apró bosszúságok keserítik meg a napját, ezért nem tud egyről a kettőre jutni. A helyzet kulcsa a prioritások felállítása: nem kell minden egyes konfliktusba beleállnia! A kevésbé fontos dolgokat hagyja annyiban, legyen néha elnéző, ne próbáljon kijavítani-megjavítani mindent, ami nem tökéletes!

(Kiemelt kép: Pexels/Imad Clicks)