Napi horoszkóp, 2023. október 2.: a Rák magányosnak érzi magát, a Szűznek sikerélményben lesz része

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. október 1., 12:38

Szerző:

Ismét itt a hét első napja. Lássuk, hogy mit ígér a napi horoszkóp a csillagjegyeknek. 

Kos (03.21.–04.19.)

Valaki kér öntől egy szívességet, és jól teszi, ha most igent mond, annak ellenére, hogy semmi kedve az egészhez, akkor hamar meglátja, hogy máskor is be fogják találni olyan kérésekkel, amikhez valójában energiája sincsen. Törődjön a saját szükségleteivel!

Bika (04.20.–05.20.)

Két szék közül könnyen a pad alá eshet. Kínos szituációba kerülhet a munkahelyén vagy a szerelmi életében. A legjobban teszi, ha a napokban inkább saját magára fókuszál, és komolyan átgondolja, hogy mire vágyik jelenleg az életében.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan személytől fog ma segítséget kapni, akivel egyáltalán nem felhőtlen a kapcsolatuk, de ma végre sikerül közös nevezőre jutniuk és talán újra egymásra találhatnak, hogy barátként a jövőben is támogassák egymást. Furcsa, de vidám nap elé néz. 

Rák (06.22 - 07.22)

Magányosnak érzi magát, pedig az igazság az, hogy rengetegen vannak, akik mindent megadnának azért, hogy most önnel lehessenek. Ha nincs jó passzban, ne féljen tanácsot kérni a szeretteitől. Hívja fel a barátait vagy a családtagjait telefonon és öntse ki a szívét. 

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Egy olyan lehetőséget fog kapni, amit először el sem akar hinni, hogy igaz lehet. Jobb, ha megbarátkozik a gondolattal, hogy bizony nem csak álmodik. Ne féljen tenni azért, hogy az öné legyen és elérje a kitűzött céljait. A környezete is úgy gondolja, hogy megérdemli a sikert és a karrierje szárnyalni fog, ha így folytatja. 

Szűz (08.23 - 09.22)

Elképesztő sikerélményben lehet ma része a munkahelyén, és a felettesei ezt a tudomására is fogják adni. A rossz hír azonban, hogy nem minden kollégája fog örülni a sikerének, ezért vigyázzon, mert könnyen lehet, hogy valaki csak arra vár, hogy hátba támadhassa.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Fontos, hogy elengedje mások véleményét és inkább a saját megérzéseire hallgasson. Fizikálisan kezd teljesen kimerülni, de lassan a lelki egészségére s ki fognak hatni a nehézségek. Töltse az idejét olyan emberekkel, akik inkább támogatják, és nem a negatívat tolják ön felé állandóban.

Skorpió (10.23 - 11.21)

A párja egy olyan kérdést tett fel önnek, amire nem igazán tudja, hogy mit válaszoljon, mert úgy érzi, hogy a téma túlságosan érzékeny, és akár a kapcsolatukat is veszélybe sodorhatja. Nos, ha őszintén állnak egymáshoz, akkor csak fejlődhet a kapcsolatuk.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Fáradtan indul a reggelje, kicsit olyan mintha bal lábbal kelt volna. Próbáljon kicsit pozitívabban állni a dolgokhoz, mert rengeteg jó hír vár önre a nap folyamán, sőt többen is tanácsot fognak kérni öntől, azért mert bíznak a szakértelmében és a tudásában. Ez remekül fog esni önnek! 

Bak (12.22.–01.19.)

Ma összecsapnak a feje felett a hullámok és a határidőnaplóját sem tudja már követni annyi a teendője. Nem szégyen segítséget kérni, ha úgy érzi, hogy a sok mindent nem tudja egyedül csinálni, valamint figyeljen arra, hogy az estéi már nyugalomban teljenek el. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy régi szerelem újra felbukkanhat az életében. Először nem tudja, hogy mit reagáljon, de talán erre csak azért van szükség, hogy megtalálja a végső lezárást a szívében. Meglátja, hogy sokkal könnyebb elengedni, ha már látjuk a miérteket.

Halak (02.19.–03.20.)

Ma végre úgy érzi, hogy kiélheti a kreatívitását! Egy olyan hobbit fog találni, amiben tényleg kiteljesedhet és a lelki békéjét is megtalálja. Szánja ezt az időszakot arra, hogy kikapcsolódjon és közelebb kerüljön önmagához. Ne aggódjon annyit feleslegesen, mert minden a legnagyobb rendben lesz!

(Kiemelt kép: Shutterstock)