Horoszkóp: ez 3 csillagjegy hihetetlenül jó hírt kap még a héten

Hihetetlen, de igaz: a horoszkóp elképesztően jó hír érkezését jelzi előre ennek a 3 csillagjegynek.

2023. szeptember 26., 12:12

Szerző:

Hihetetlenül jó hír érkezik a friss horoszkóp szerint a következő 3 csillagjegyhez még ezen a héten. Mutatjuk, melyik csillagjegyekről van szó!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan embertől fog jó hírt kapni a héten, akit eddig nem különösebben kedvelt. Az illető, akitől a hírt megtudja, minden bizonnyal nem is tartja majd különösebben pozitívnak azt, amit elárul, ön pedig pontosan azért, mert az illető mondta, kételkedik majd abban, hogy tényleg úgy van-e. Meglátja, hihetetlennek tűnik ez a jó hír, de örüljön, mert tényleg igaz!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Van valami, amiről úgy gondolja, már lecsúszott, eljárt ön felett az idő. Nos, a héten remek hírt kap: nemhogy nincs még késő, igazából most jön csak el az ön ideje! Nem ment még el a hajó, sőt, csak most érkezik az ön kikötőjébe – és a menetrendet még a héten a kezéhez kapja. Éljen a lehetőséggel!

Bak (12.22.–01.19.)

Amikor pár napon belül majd csak félig mer először örülni és leellenőrzi friss értesülését, hogy tényleg igaz-e, emlékezzen vissza erre a horoszkópra: ez a jó hír meg volt írva a csillagokban! Igen, annyira jó hírt kap hamarosan, hogy először kételkedik majd abban, hogy valóban lehet-e, hogy ez tényleg igaz, de nézzen csak utána, ellenőrizze le: tényleg ennyire jó hír vár önre!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Cast Of Thousands)