Napi horoszkóp, 2023. november 9.: a Bika megkapja, amire várt, a Halaknak különleges, misztikus napja lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. november 8., 20:04

Szerző:

Elkészült a csütörtöki napi horoszkóp, alább találhatja az asztrológia friss és aktuális előrejelzését!

Kos (03.21.–04.19.)

Ma lesz egy beszélgetése egy ön számára igen fontos személlyel. Eközben talán úgy fogja érezni, hogy rosszul teszi, ha túl sokat árul el egy bizonyos dologról vagy személyről. Elsősorban azonban önmagának tartozik azzal, hogy becsületes legyen: a legjobban teszi, ha őszintén válaszol, vagy egyenesen megmondja, hogy erről nem szeretne beszélni.

Bika (04.20.–05.20.)

Számít valakire (vagy valakikre), de ehelyett egy másik személytől kapja majd meg, amire várt. Rengeteg érzés merülhet majd fel önben ennek kapcsán, és érdemes utánagondolnia, hogy miért lehetett, hogy így alakultak a dolgok – fontos dologra döbbenhet rá!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy új kezdetet, és ezzel együtt két új lehetőséget kínál ez a nap az Ikreknek. Önön múlik, hogy melyik lehetőséget választja, de jól gondolja meg! Sok minden múlhat ugyanis azon, ha a könnyebb végét próbálja megfogni a dolognak ahelyett, hogy felvállalja a becsületesebb, de egyben problémásabb és nehézkesebb megoldást.

Rák (06.22.–07.22.)

Fiatalos és vad energiákkal áldja meg önt ezen a napon az univerzum. Hallgasson a megérzéseire, a belső impulzusokra, mert rengeteg szépség felé viszi ma a szíve!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán ma akkor halad előre a leginkább, akkor élvezi a legjobban a pillanatot, ha jóbarátjával lehet együtt. Egyébként is remekül megértik egymást önök ketten, de ma mintha lenne még ott valami energia. Talán közösen meg tudják fejteni, hogy mi az, de az sem baj, ha nem feszegetik a kérdést, csak élvezik az együttlétet, a filozofálgatást pedig megtartják későbbre.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy korábbi sérülés vagy sértettség miatt feszült a viszonya valakivel, de a mai nap esélyt kínál arra, hogy túllépjenek a dolgon. Talán a legjobb, ha nem is beszélnek közvetlenül arról a bizonyos esetről: a cselekedetekből egyértelmű lesz, hogy nem számít már a múlt.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy kerek egész utolsó, hiányzó darabkája kerül ma az ön kezébe. Ezzel a befejező darabkával kiegészülve, most fogja tudni csak igazából felmérni a dolog jelentőségét.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpiónak remekül fog ma menni a munka és minden teendő. A leginkább az könnyíti meg a dolgokat, ha észreveszi, hogy bár rengeteg energiájába kerül, végső soron mennyi mindent kap is a munkától. Megtalálhatja önmagát a feladatokban, illetve azok pontos és lelkes elvégzésében.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nincs önben különösebb tanító vagy oktató szándék, mégis rávezet valakit egy probléma megoldására. Az illető hálás lesz önnek, de akár ön is hálás lehet ennek a bizonyos személynek, mert az esetnek az ön számára is lesz egy értékes tanulsága.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy emlékezetes üzleti tranzakciót hajt ma végre a Bak: vásárol, elad, kölcsönöz, kibérel valamit. A horoszkóp ezzel a tranzakcióval kapcsolatban azt jelzi, hogy ez több lesz, mint egyszerű üzlet, mert erős érzelmek társulnak majd hozzá.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ön talán nem is veszi észre, de akaratán kívül egy olyan szerepbe kényszerít valakit a környezetéből, ami terhes az illetőnek. A mai nap azonban kivétel, sőt, akár egy új kezdet is lehet, ha viselkedésével végre engedélyt tud adni az illetőnek, hogy ön mellett is önmaga legyen. Legyen ma különösen elfogadó és nyitott mindenki felé!

Halak (02.19.–03.20.)

Ez a nap egy átlagos, szürke, késő őszi napnak tűnhet, de tele lesz izgalmas, apró részletekkel. Egy olyan nap ez, amikor talányokra, misztériumokra, különlegességekre bukkanhat, ha egy pillanatra megáll és jobban odafigyel az egyes részletekre.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Nadya Korobkova)