Napi horoszkóp, 2023. november 1.: az Ikrek meghallgattatásra talál, a Mérleg mintha egy másik világban lenne

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. október 31., 20:03

Szerző:

Itt a november, eljött mindenszentek napja – alább olvashatja, hogy mit ír önnek a napi horoszkóp erre az ünnepi szerdára.

Kos (03.21.–04.19.)

Ahogy indult eddig a hét, ahhoz képest ez a szerda éles változást hoz majd több szempontból is. Lesz, ami működött, de most elromlik, azonban ezek helyett fordulhat azok felé a dolgok felé, amik viszont eddig nem mentek, de most beindulnak! Alkalmazkodjon és egy nagyon szép napot szerezhet magának!

Bika (04.20.–05.20.)

Úgy érzi, valamit eltitkolnak ön elől, amit nagyon szeretne tudni, és ami hatással van az életére. Ne aggódjon, idejében meg fogja tudni, ne akarjon elébe szaladni mindennek!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Lesz egy pillanat a napban, ön is érezni fogja, hogy mikor, amikor közelebb érzi magát az univerzumhoz, a mindenséghez, mint általában. Ne hessegesse el a gondolatot, hanem higgyen benne: igen, a kívánság, az ima, ami ebben a transzcendens pillanatban az ön lelkében van, meghallgattatásra fog találni.

Rák (06.22.–07.22.)

Van valaki a környezetében, akinek most mindennél nagyobb szüksége van egy kis támogatására. Valószínűleg egy hosszú, lelkizős beszélgetés előtt állnak, amihez nem feltétlenül van kedve, de most tényleg fontos az illetőnek, hogy érezze, mellette áll!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán számára egy igazán magányos személy képét vetíti előre a horoszkóp erre a napra. Az illetőnek nincs szüksége az ön sajnálatára, talán még a társaságára sem, de van egy üzenete az ön számára, át kell adnia önnek valamit. Hallgasson rá!

Szűz (08.23.–09.22.)

Szüksége van egy nyugodt napra, de ez nem azt jelenti, hogy a napot végig kéne lustálkodnia. Inkább töltse aktívan a szabadidejét, most töltődhet lelkileg és fizikailag is!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy olyan nap ez a Mérleg számára, amikor valahogy rengeteg dolognak más a jelentése, mint általában. Semmi sem változik, mégis mintha egy másik világban lenne. Holnap visszaáll a régi rend, szóval használja ki ezt a mai napot, éljen át mindent egy kicsit másképp, mert rengeteget tanulhat ebből önmagáról!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nem ért egyet valakivel egy a pénzüggyel kapcsolatban. Ebből akár parázs vita is kialakulhat, szóval mindenképpen jobb, ha valaki enged. Akár ön is lehet az!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Az igazságérzete nem hagyja, hogy elmenjen olyan vádak, sértések és beszólások mellett, aminek nincs semmi alapja. Ha vita alakulna ki belőle, csak jól felépített érveléssel érhet el bármit is, ne hagyja, hogy az érzelmei elsodorják.

Bak (12.22.–01.19.)

Bár a tél közeledtével egyre sötétebb napok vannak előttünk, és az időjárás is hoz pár borús időszakot, ez a mai nap mégis kifejezetten derűs, fényes lesz a Bak számára. A szeretet fénye fog egy nagy igazságra rávilágítani, nyissa ki a szívét, hogy meghallja az üzenetet!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy új feladatot hoz ez a nap, olyasmit, aminek a végzéséhez nincs hozzászokva. Bár edzetlen izmokat kell mozgatnia ma, találékonynak kell lennie, lehet, hogy fárasztónak érzi a dolgot bizonyos szempontból, összességében mégis felpezsdítő hatása lesz önre ennek az újdonságnak.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy különleges nap ez több szempontból is. De az egyik legfontosabb dolog: a mai nappal kinyílik egy ablak, megadatik egy lehetőség olyasmire, ami máskor nem áll önnek módjában. Használja ki az alkalmat most, mert ez a bizonyos ablak hamarosan bezárul, ki tudja, mikor lesz megint lehetősége erre!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Cristi Kerekes)