Napi horoszkóp, 2023. március 8.: a Skorpió váratlan sikert ér el, a Halak az események középpontjába kerül

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. március 7., 20:03

Szerző:

Itt a friss napi horoszkóp, olvassa el az asztrológia mai üzenetét ön számára! És emellé természetesen boldog nőnapot kívánunk minden női olvasónknak!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy megszokott környezetben egy teljesen oda nem illő dolgot vesz majd ma észre. Nem véletlen, hogy pont most sodorja ezt ön elé a sors: veheti nyugodtan előjelnek. Sőt, legbelül talán érzi is már, mit jelent, amit látott.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy szülő és gyermeke példáját állítja ön elé ma az élet. Sokat tanulhat abból az interakcióból, amit elcsíp tőlük, hiszen egyikükben önmagára ismerhet.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Felemás nap vár az Ikrekre. A munkában kicsit mintha hegynek felfelé mennének a dolgok, néha nem egyáltalán nem lesz könnyű dolga – de a személyes kapcsolataiban viszont mintha lejtene a pálya, olyan könnyen a helyükre kerülnek a dolgok.

Rák (06.22.–07.22.)

Az egészsége, fizikai és mentális jólléte szempontjából rendkívül fontos nap ez a mai. Öngyógyító energiái ma a legerősebbek, ezért érdemes kihasználnia őket! Indítsa be a szervezetét minél több mozgással, sporttal, tánccal, illetve egészséges ételekkel!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán napjában egy Bika csillagjegyű férfi kap nagy szerepet. Ha ön kételkedne az illetőben: ne tegye, jó szándékkal viseltetik ön iránt, csak a körülmények nem éppen ideálisak jelen pillanatban.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy átlagos, dolgos hétköznapja lesz a Szűznek. Egy olyan nap, amikor ugyanúgy érkeznek az áldások és a meglepetések, mint máskor, de most egy kicsit több energiát fektetnie abba, hogy észrevegye, megértse és elfogadja őket.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérlegnek egy olyan képességére-tudására lesz szüksége ezen a napon, amit már jó rég nem gyakorolt, nem használt. Ne izguljon, olyan ez, mint a biciklizés: nem lehet elfelejteni!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan dologban fog sikert elérni, aminek úgy vágott neki, hogy nem sok jót jósolt magának. Lehet, hogy van olyasmi, amiben valaki más jobban ismeri önt, mint amennyire ön ismeri saját magát?

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy önnél fiatalabb személy fontos dolgot hoz ma az ön tudomására. Jegyezze meg jól, ami elhangzik, sőt, ne csak azt, ami elhangzik, hanem az egész szituációt!

Bak (12.22.–01.19.)

Kapni fog valamit ezen a napon, amelyről most még talán nem is látja be, mennyire szüksége van rá. Mondjon most is köszönetet, de rövid időn belül azt is belátja majd, mennyire hálás lehet!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Valamiért nem találja ma a közös hullámhosszot valakivel, és ez igen komplikáttá teszi a nap egy részét. Kerülje a veszekedést-szóváltást, mert a helyzeten ma csak rontani tudnak. Aludjanak rá egyet, holnap új nap lesz!

Halak (02.19.–03.20.)

Ma rendszeresen a nap, az események középpontjában érzi majd magát. Élvezze a figyelmet és a bókokat, és ma engedje el a kombinálgatást és hátsó szándékok firtatását! Vannak napok, amikor a legjobban teszi, ha elfogadja a felszín szépségét.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp