Napi horoszkóp, 2023. március 30.: a Bika segítségére siet a véletlen, a Baknak zsúfolt napja lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. március 29., 20:04

Szerző:

Ha kíváncsi arra, mit ígérnek önnek mára a csillagok, olvassa el a friss napi horoszkópot!

Kos (03.21.–04.19.)

Remek nap lesz ez az ön számára, és szintén jó lesz valaki más számára, akinek éppen ön szépíti meg a napját! Ne fogja vissza magát, legyen kedves és megértő, meglátja, mennyi szimpatizánst tud szerezni akár egyetlen nap alatt is!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy embert próbáló helyzetben az ön segítségére siet a véletlen – persze önön múlik, hogy véletlennek nevezi-e. Sőt, talán pont ez a lényeg az egészben, hogy ez az érdekes kis epizód elgondolkodtassa önt, hogy pontosan miben hisz, milyen elvek szerint éli az életét. Nos...?

Ikrek (05.21.–06.21.)

Megérinti önt ma a bensőséges szeretet szele – függetlenül attól, hogy kapcsolatban él-e vagy sem. Ugye, hogy ez az, amiért érdemes...? Az élmény elgondolkodtatja önt, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy az életét ennek a szeretetnek a mentén köré tudja felépíteni a jövőben.

Rák (06.22.–07.22.)

Jó érzéssel tölti majd ma el, amikor végre teljesen önmaga lehet, és kimutathatja, ki is ön valójában. Miért ilyen ritkák az ilyen szituációk az életben? Akárhogy is, élje át a kapcsolódás és kitárulkozás örömét, őrizze meg a szívében az élményt!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A nap legfontosabb beszélgetésében ne hagyja, hogy empátiája és kedvessége elhagyja önt! Ha egyértelművé teszi beszélgetőpartnere számára, hogy hallja és meghallgatja őt, fontos és értékes eredményre juthatnak ketten.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz nagy figyelmeztetést, fontos leckét kap ma az univerzumtól: meglátja, hogy amit kiad magából, pontosan az jut vissza önhöz. Amilyen energiát sugároz ki, ugyanazzal az energiával fordulnak önhöz a többiek, ezért ma különösen fontos, hogy legyen mindig pozitív és önzetlen. Legyen olyan, amilyen világban élni szeretne!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Figyelje ma a legapróbb jeleket is, amiket a sors önnek mutat, mert megpillanthatja bennük a jövőjét! Az univerzum szólítja önt, és ha figyelmesen hallgat, meg fogja tudni, merre induljon el!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Gyökeret vetett önben egy érzés vagy gondolat, de jobb lenne, ha most már továbblépne! Amennyiben nem tudja csak úgy elengedni ezt a dolgot, próbáljon meg belevinni egy kis mozgást a napjába! A futás, tánc, sport, egy séta vagy egy kis jóga mind-mind segíthet.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Tombol ma önben a szabadságvágy, a zsigereiben érzi, hogy hamarosan tényleg itt a tavasz. Ez a nap tálcán kínálja a lehetőséget, hogy ha eddig nem vette észre, akkor most felismerje, mi az, amit még el kell engednie ahhoz, hogy életének következő szakaszába léphessen.

Bak (12.22.–01.19.)

Zsúfolt napra számítson a Bak: lesz rengeteg munka, lesznek súrlódások, sok mindennel végezni fog, sok mindent elintéz, de lesznek stresszmentes, felszabadult pillanatok is. Annyi minden belefér egy ilyen napba, főleg, ha az ember megkapja hozzá a szükséges energiát.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A nyugalom és a gyógyulás napja ez a Vízöntő számára. Lesz ugyan a nap folyamán egy-két olyan dolog, ami megpróbálja önt kibillenteni a lelki egyensúlyából, de ez egy olyan nap, amikor hamar visszatér az a bizonyos belső mosoly. És ahogy a szíve mélyén ön is tudja: ennek a típusú békének gyógyító ereje van.

Halak (02.19.–03.20.)

A pénzköltésnek, önmagunk kényeztetésének megvan a maga terápiás hatása, és ma önben is felmerül, hogy egy kicsit kiköltekezzen így a hónap végén. Ha belefér a keretbe, miért ne? De azért szenteljen egy-két gondolatot annak is, hogy ezen kívül még milyen más módjai lehetnek a stressz oldásának.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dikushin Dmitry)

Horoszkóp