Napi horoszkóp, 2023. március 16.: az Ikreknek elege van a kompromisszumokból, a Halaknak egy meglepetésben lesz része

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. március 15., 20:00

Szerző:

Íme, az újabb napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Úgy érzi, hogy elhalasztott egy remek lehetőséget, és most ezért bánkódik. Nos, nem kell sokáig csüggednie, mert hamarosan jön egy olyan ajánlat, ami még az előzőnél is jobb és fontosabb lesz az életében. Ezt most semmiképp se szalassza el!

Bika (04.20.–05.20.)

Az önzetlensége egy remek tulajdonság, de most csúnyán pórul járhat, mert egy barátja mindent elkövet annak érdekében, hogy kihasználja önt. Érthető, hogy megviselik a történtek, de egy pillanatra se gondolja, hogy a jószíve az oka mindennek. Nem irányíthatja mások döntéseit! 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az nem járja, hogy állandóan önnek kell kompromisszumokat kötni a párkapcsolatában. Ideje, hogy kiálljon saját magáért, és azért, amit valójában szeretne. Ne féljen megmondani a párjának a véleményét, mert csak így fog változásokat elérni. 

Rák (06.22.–07.22.)

A felettese egy fontos ügyről szeretne beszélni önnel, de ne féljen, mert az ön munkájával semmi probléma, inkább arról lesz szó, hogy ön mit javasolna annak érdekében, hogy a cégnél még hatékonyabban és gördülékenyebben menjen a meló. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Kellemetlen szituációba keveredik a kollégái előtt, mert nagyon úgy tűnik, hogy egy bizonyos feladat miatt minden sikert ön szeretne bezsebelni. Nos, jobban jár ön is, ha csapatban dolgoznak, mert egyáltalán nem egyszerű dolgokról van szó. 

Szűz (08.23.–09.22.)

A munkaszüneti nap után már állandón csörög a telefonja és rengeteg sms-t kap. A mai nap alkalmas arra, hogy elkezdje meghúzni azokat a bizonyos határokat, amiket a barátai és a rokonai is állandóan állépnek. Érthető, hogy frusztrált a jelenlegi helyzet miatt.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nyugtalan és rosszkedvű, de mégis próbál úgy tenni a munkahelyén és otthon is, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Ne féljen bevallani, hogy elfáradt és segítségre van szüksége, ugyanis a szerettei azért vannak ön mellett, hogy támogassák az ilyen nehéz időszakokban. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ideje önmagára fókuszálnia! Hamarosan egy fontos döntést kell meghoznia a karrierjét illetően, de ez nem fog menni anélkül, hogy ne nézzen mélyen belülre, és döntse el, hogy mire vágyik pontosan. A legfontosabb, hogy a szívére hallgasson! 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Magányosnak érezheti ma magát, mert úgy érzi, hogy a párja elhanyagolja. Beszéljenek őszintén a problémáról, mert lehet, hogy a partnere szintén így érez önnel kapcsolatban. A legtöbb kapcsolat azért ér véget, mert a párok elbeszélnek egymás mellett. 

Bak (12.22.–01.19.) 

Ma a munkahelyén semmi sem úgy alakul, ahogy tervezi, de őrizze meg a hidegvérét és ne essen pánikba, mert a végén minden meg fog oldódni. Egy kollégájával közelebb kerülnek egymáshoz, mert a közös munka össze fogja hozni önöket.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma találkozik valakivel, aki hatalmas segítség lesz abban, hogy valóra váltsa az egyik legnagyobb álmát. Azonban fontos észben tartani, hogy a bizonyos illető mellett a kitartására és a tudására is szüksége lesz a valódi siker érdekében.

Halak (02.19.–03.20.)

A napja nem úgy alakul, ahogy eltervezte, de ne csüggedjen, mert ez nem azt jelenti, hogy csupa rossz dolog fog történni, sőt az este egy olyan meglepetésben lesz része, amire nem számított, de az elkövetkezendő hetekre, hónapokra nézve is nagy hatással lesz az életére. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

 

Horoszkóp