Napi horoszkóp, 2023. március 13.: a Kost ki akarják túrni a munkahelyéről, az Oroszlánt telefonon zaklatják

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. március 12., 20:00

Szerző:

Mutatjuk, hogyan indul a hét! A napi horoszkóp rengeteg izgalmat ígér a csillagjegyeknek. 

Kos (03.21.–04.19.)

Izgalmasan indul az új hét, olyan projekteket fog kapni, amiket tényleg élvezet lesz csinálni, sőt szakmailag is hatalmasat fejlődhet. Vigyázzon azonban, mert a munkahelyén van valaki, aki nem örül annyira az ön sikereinek.

Bika (04.20.–05.20.)

A szerelmi életére ma érdemes nagy hangsúlyt fektetni, mert a párja szeretne önnel beszélni egy nagyon fontos ügyben, de folyamatosan azt érzi, hogy ön nem elérhető érzelmileg. Nyisson felé, különben nem fognak felszínre kerülni olyan dolgok, amik nagyon sokat számíthatnak a jövőben. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Saját magának sem akarja bevallani, hogy egy barátsága csúnyán megromlott, és talán itt az ideje, hogy elengedjék egymás kezét. Érthető, hogy próbálja helyrehozni a dolgokat, de ami nem megy azt tényleg felesleges erőltetni a jövőben. 

Rák (06.22.–07.22.)

A munkahelyén áll a bál, mert valaki csúnyán elrontott valamit. Most itt a lehetőség, hogy az éles eszével megoldja a megoldhatatlannak tűnő feladatot, de közben legyen óvatos, mert a munkatársai úgy érezhetik, hogy egyedül akarja elvinni a dicsőséget. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma rengetegen zaklatják telefonon, de szíve szerint fel sem venné senkinek. Nos, a jó hír, hogy bármikor dönthet így. Húzza meg a határait, és ha azt érzi, hogy ami sok az sok, lépjen valamit. A barátai meg fogják érteni, hogy egy kis magányra vágyik. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Jelenleg a karrierje a legfontosabb az életében, de emiatt háttérbe szorul a szerelem és a család. Muszáj lesz valamiféle egyensúlyt megtalálnia, különben olyan embereket veszíthet el, akik nagyon közel állnak a szívéhez. A kompromisszum a kulcs! 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma egy igazi energiabomba lesz, aki a munkahelyén mindent is meg fog oldani! A főnöke rendkívül elégedett a teljesítményével, így könnyen lehet, hogy ma már a fizetésemelés vagy az új pozíció is szóba fog jönni kettejük között. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma pletykálni fognak a háta mögött, ami érthető módon nem fog jól esni önnek, de fontos, hogy megőrizze a hidegvérét és ne menjen bele az alattomos játékokba. Szerencsére sokan vannak, akik ön mellett állnak, és támogatják a bajban.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Rengeteg munkája van ma, de a gondolatai valahol teljesen máshol járnak. Kicsit figyeljen oda jobban, mert akad olyan kollégája, aki azt nézi, hogy  ön mikor hibázik, hogy bemárthassa a feletteseknek. Ne hagyja, hogy kiszúrjon önnel! 

Bak (12.22.–01.19.)

Nem sok időt szán a pihenésre, de ez a mai napon már oda fog vezetni, hogy beteg lesz és fáradt. Itt az idő, hogy a rohanás és a sok munka helyett most az alvást, a sok teát és a vitaminok szedését válassza. A munka megvár! 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A szerelmi életében csupa jó dolog történik. Ha párkapcsolatban él, akkor a párja egy olyan dologgal fogja meglepni, amire régóta vágyott. Nos, ha a szinglik táborát erősíti, akkor kijelenthetjük, hogy a mai napon egy sorsfordító találkozásban lesz része.

Halak (02.19.–03.20.)

Hazugságon kapja az egyik barátját. A legjobb, amit tehet, ha a brutális szembesítés helyett inkább megértéssel fordul felé, ugyanis nyomós oka volt arra, hogy nem mert őszinte lenni senkivel sem. Legyen megértőbb és támogatóbb, most nagy szükség lesz önre!

(Kiemelt kép: Shutterstock)

 

 

Horoszkóp